Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Crystal River
Plaatsen
Inbox
Zoeken
  
Google
Manieren om Crystal River te ontdekken
vanaf 52,00 US$
Meer info
vanaf 113,99 US$
Meer info
vanaf 138,99 US$
Meer info
Beoordelingen (539)
Beoordelingen filteren
539 resultaten
Waardering van reizigers
419
80
25
10
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
419
80
25
10
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 539 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2016 via mobiele applicatie

Een manatee-tour gedaan met Bird's Underwater. Leuke spontane gids die de mooie plekjes wist te vinden. Je ziet er ook mooie huizen langs het meer liggen waaronder het vakantiehuis van John Travolta!

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank JenniferS9580
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2016

we hebben zelf een boot gehuurd en 3 uurtjes op het water gezeten. we hebben wel zeekoeien gezien maar in het diepe water en dat was erg troebel. maar toch leuk e het varen zelf was ook heerlijk. mooie natuur. je kunt het beste zeekoeien spotten tussen januari en begin april.

Datum van activiteit: mei 2016
Bedank Edith C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2016 via mobiele applicatie

Een van onze hoogtepunten van Florida, het zwemmen met de manatees! Uiteraard zijn er veel restricties, ze zijn zeer beschermd, maar het is geweldig om met ze te zwemmen. Totaal niet eng, het zijn vriendelijke, logge dieren. Doen!!

Datum van activiteit: november 2015
Bedank LV8819
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 januari 2016

Supermooie wateromgeving, sliepen bij kingsbay lodge en we zijn op zoek gegaan naar de manatees. Zelfs een manatee met baby gezien!

Datum van activiteit: maart 2015
Bedank Sandy v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2015

Een paar uur rijden vanaf Clearwater Beach. Ontbeten bij Granny's een echte Diner voor de echte Amerikaan. Simpel en smaakvol. De plek om te zwemmen met Manatee's.

Datum van activiteit: augustus 2015
Bedank Edo_de_Waard
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken