Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
Agoda.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7)
Beoordelingen filteren
7 resultaten
Waardering van reizigers
6
1
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
6
1
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 7 beoordelingen
Beoordeeld op 2 september 2021 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke ontvangst, zeer verzorgde kamers en badkamer, gezellige sfeer, kleurrijk ontbijt.
Goed en centraal gelegen in Scherpenheuvel.
Beveiligde fietsstalling aanwezig. Gastvrouw gemakkelijk te bereiken per telefoon. Goed advies over restaurant.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank annemier_12
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 december 2018

Zeer vriendelijke ontvangst met koffie en koffiekoek. Ruime kamer. Afzonderlijke badkamer met ruime douche. Copieus ontbijt. Aan een redelijke weg gelegen, maar heb daar geen last van gehad. Restaurants in de buurt.

Kamertip: Heb een kamer aan de voorzijde gekregen. Gaf mij volledige voldoening.
Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank RUZETTE
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 juni 2015

we werden heel vriendelijk ontvangen door de gastheer . we kregen onmiddellijk iets te drinken aangeboden bij aankomst . ook de kamer was heel gezellig en proper . s'morgens kregen we een heel uitgebreid ontbijt . alles was aanwezig : vers geprest fruitsap , een eitje met spek, verschillende soorten brood en beleg, ... . het lunchpakketje was zeker en vast in orde .ook was er een pakketje met info en wandelroutes . zeker een aanrader en een heel mooie streek . ik was aangenaam verrast !

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank charlotje_1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 juni 2015

Voor de 2de maal achter elkaar hebben we bij MON DIEU gelogeerd . Nadat we aangekomen zijn vanuit ATTENHOVEN + minus 37 km te voet , gingen we onze ruime en zeer verzorgde kamer binnen, we kwamen onmiddelijk tot rust en na een verkwikkende douche, waar je gemakkelijk met 2 in kan :) konden we er terug tegen aan . S'morgens om 5 uur stond er een uitgebreid ontbijt buffet klaar waar we met moeite konden uit kiezen en kregen we broodjes mee om de trip terug te voet naar ATTENHOVEN aan te vangen, oh ja , we hebben al terug gereserveerd voor volgend jaar , bedankt RIK voor het prima onthaal

Kamertip: onze kamer was nr 2 en lag aan de achterkant , zeer ruim
Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Michel M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 januari 2014

Een gezellige en rustige b&b in het centruim van Scherpenheuvel , een goede ontvangst door de vriendelijke gastvrouw met de nodige uitleg en documentatie van wat er te beleven is in Scherpenheuvel en de omgeving . Smaakvolle , nette en ruime moderne ingerichte kamer met eigen badkamer en toilet . S'morgens een uitgebreidt ontbijt opgediend door de vriendelijke gastheer met fruitsap , koffie of thee , koffiekoeken , pistolets , krentenbrood , eitje naar keuze en spek , hesp , kaas , diverse confituren en fruit . Een adres om nog eens terug te komen .

Datum van verblijf: januari 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank stefaanStadenBelgie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken