Dit prachtig gelegen restaurant bezit met stip het mooiste uitzicht van de wijde omstreken. Je wordt steeds vriendelijk onthaald en de service is op tempo. De wijnkaart is modern eigenzinnig. Je kan ook kiezen voor een begeleiding door een 'bob' arrangement of bijpassende sapjes. Het meest wordt hier gekozen voor het menu, waarbij het hoofdgerecht kan gewijzigd worden door de signature dish 'paling in het groen'. Spijtig genoeg kan je als dessert tijdens de zomer niet meer kiezen voor kaas. De hapjes vooraf en het eerste voorgerechtje van burratina met courgette, asperges en basilicum waren zalig. De rode poon met artisjok, lamsoor en tomaat was lekker, maar miste wat frisheid. De paling in het groen was perfect gebakken, de saus mooi groen maar misschien iets te homogeen. De gebakken paling was ook top maar miste garnituur. Het dessertje, een wafeltje met aardbeien, mascarpone en balsamico, was spijtig genoeg niet echt ons ding. Het flesje Pecorino was een waardige begeleider bij dit toch wel mooie menu.