Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“TOP!”
Beoordeling van Café d'O

Café d'O
Geclassificeerd als nr. 1 van 12 Restaurants in Sint-Amands
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 23 US$ - 42 US$
Gegevens restaurant
8 augustus 2020 beoordeeld

Smaakvol genieten van zeer culinaire verzorgde gerechten met een pittoresk zicht op de Scheldebocht in Sint Amands.
Heel vriendelijk personeel. Zeer vlotte bediening!
Een zeer verfijnde en lekkere keuken!
Een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank KatrienS916
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (238)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 238 beoordelingen

29 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoonweg schitterend! Top bediening. Top ligging en bovenal zeer smaakvolle gerechten. Prijs kwaliteit uitstekend.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Lukasluc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2020 beoordeeld

Café d'O ... topadresje bij ons in het dorp.
De gerechten zijn creatief en lekker, de bediening is top, de ambiance is cozy.
En niet te vergeten in de zomer het mooiste terras van België !
Zeker een aanrader als je in de buurt bent ... wij nemen altijd het menu, zodat we echt kunnen genieten. De cocktails zijn top en de amuses een perfecte start van een leuke en lekkere avond.
Het was de eerste locatie waar we gingen eten na de corona ... de sfeer was wat afstandelijker maar we waren toch heel blij om daar onze voetjes onder tafel te kunnen schuiven. Zeker een aanrader!!

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JokeH228
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit prachtig gelegen restaurant bezit met stip het mooiste uitzicht van de wijde omstreken. Je wordt steeds vriendelijk onthaald en de service is op tempo. De wijnkaart is modern eigenzinnig. Je kan ook kiezen voor een begeleiding door een 'bob' arrangement of bijpassende sapjes. Het meest wordt hier gekozen voor het menu, waarbij het hoofdgerecht kan gewijzigd worden door de signature dish 'paling in het groen'. Spijtig genoeg kan je als dessert tijdens de zomer niet meer kiezen voor kaas. De hapjes vooraf en het eerste voorgerechtje van burratina met courgette, asperges en basilicum waren zalig. De rode poon met artisjok, lamsoor en tomaat was lekker, maar miste wat frisheid. De paling in het groen was perfect gebakken, de saus mooi groen maar misschien iets te homogeen. De gebakken paling was ook top maar miste garnituur. Het dessertje, een wafeltje met aardbeien, mascarpone en balsamico, was spijtig genoeg niet echt ons ding. Het flesje Pecorino was een waardige begeleider bij dit toch wel mooie menu.

Datum van bezoek: juli 2020
53  Bedank Tania_Antwerpen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 maart 2020 beoordeeld

4 gangenmenu gekozen met bijpassende wijn en ik kan gn negatieve punten opnoemen. Porties perfect, zeer kwaliteitsvol, superlekker, paar lekkere amuzekes vooraf. En de wijnen erbij waren echt top. Niet goedkoop maar je krijgt dan ook topkwaliteit.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank PascalV007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Café d'O bekeken, bekeken ook

 
Sint-Amands, Antwerpen
Buggenhout, Oost-Vlaanderen
 

In Café d'O geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.