eDreams
Travelocity
ZenHotels.com
Lol.travel
Beoordeeld op 28 juli 2019 via mobiele applicatie

Je kan er ook komen ontbijten zonder te overnachten, je wordt hier super ontvangen en het ontbijt was TOP! Niks is te veel als je iets vraagt en alles maar dan ook alles kan worden bijbesteld. Echte aanrader! šŸ˜

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 29 maart 2019 via mobiele applicatie

Deze B&B is rustig gelegen in een prachtige omgeving ideaal voor fietsen en wandelen. Heel gastvrije ontvangst. Wij hadden een ruime kamer met heel veel lichtinval. Zeer uitgebreid ontbijt. Mooi meegenomen dat je ook 's avonds van de kookkunsten kan genieten. Heel lekker gegeten. Mooie wijnkeuze. De 3 kamers zijn ideaal voor het plannen van een weekend met vrienden.
Echt een aanrader.

Datum van verblijf: maart 2019
Beoordeeld op 3 augustus 2017

Zeer mooie luxe B&B waar wij 3 nachten hebben verbleven in de suite. Bij aankomst was niemand thuis maar de sleutel lag klaar en we konden zo onze kamer in. Zeer ruime en nette kamer en een grote badkamer voorzien van alle comfort. Uitzicht op de tuin en de natuur. Minibar met lekker streekbier. Badjasjes, TV, jaccuzi in de tuin, kortom alles is aanwezig voor een goed verblijf. Zeer groot pluspunt : het verzorgde ontbijt, met liefde klaargemaakt door Gonda, de supervriendelijke ontbijtdame wie niks te veel is (eitje bakken, pannenkoekje,...).
Ideale ligging ook om te combineren met een dagje wellness in Hezemeer (goedkope dagtickets te verkrijgen). Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 18 maart 2017

Kamer netjes . Ontbijt okƩ, maar bij aankomst lag verkeerde sleutel klaar en dus konden wij niet in onze kamer.Kan gebeuren , maar dan verwacht je wel enige verontschuldiging, maar die kwam dus niet. Dus ook geen ontvangst door de gastheer wat je wel verwacht als je b&b boekt. Voor ons geen 9.5 waard

Datum van verblijf: maart 2017
Beoordeeld op 25 juli 2016

Jammer genoeg maar ƩƩn nacht verbleven, maar wordt zeker terug geboekt. Zeer mooie inrichting , waarvan kamer 2 kan geboekt worden voor een gezin, met 2 kamers en 2 badkamers die centraal op een halletje uitkomen. Zeer vriendelijke ontvangst met uitleg van de streek. s Morgens een subliem ontbijt. Wij waren er als koppel, maar ook kinderen zijn welkom en kunnen genieten van de aanwezigheid van 2 ezels en 2 varkens. Voor diegenen die rust willen, die kunnen gebruik maken van de jacuzzi (doen wij zeker de volgende keer)

Kamertip: Kamer 2, kan geboekt worden door gezinnen
Datum van verblijf: juli 2016