14 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor vr 1 dec.
Priceline
Volledig restitueerbaar voor za 9 dec.
Go to your Happy Price
Vio.com
Volledig restitueerbaar voor zo 10 dec.
Expedia.comUS$ 83
StayForLongUS$ 56
Beoordeeld op 6 maart 2017

Leuk resort, met goede kamer op een lekker rustige locatie. Prima ontbijtbuffet waar genoeg keuze is. Goed en schoon zwembad in een mooi onderhouden tuin. Eigen strand met ligbedden. Ligt heerlijk afgelegen van alle drukte.

Datum van verblijf: februari 2017
Pinnacle H, Quality Manager van Pinnacle Grand Jomtien Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2017

Dear Plataan82.

Greetings from Pinnacle Grand Jomtien Resort!

Thank you for your positive review. We are glad that you enjoyed your stay with us. Indeed, our location offers peace and tranquility unlike any, as well as direct beach access. Should guests decide to spend a day or evening in Pattaya city, our own hotel shuttle offers a convenient, safe and reasonable mode of transportation. Our dinner buffets are quite popular with our guests, especially theme buffets like Italian, Thai or Seafood, and it is nice to read that you enjoyed them as well.
Thank you again for your comments and we hope to welcome you back again soon.

Best Regards,
Christopher S.
Quality Manager

Beoordeeld op 3 december 2015

Een fijn strand met goede ligbedjes. De kamers zijn schoon en hebben een mooi groot balkon. Het hele resort is prachtig onderhouden en heeft n prachtige tuin en 3 zwembaden. Als je niet bij het resort wil dineren kun je in de aanliggende straat lekker eten.

Datum van verblijf: november 2015
Beoordeeld op 26 september 2015 via mobiele applicatie

Alles oogt heel mooi en net als het nieuw zoals op foto.
Idd een beetje afgeleefd in de details.
Bij onze aankomst kregen we een upgrade naar een familie kamer maar dat is eigenlijk gewoon een ruimere kamer door een ongekende reden want het was zeker niet uitverkocht!Licht in de badkamer werkte niet maar was wel snel gemaakt.
Het domein is vrij groot en als je in de verste building zit dan moet je toch 150m wandelen naar het strand.Het hoteldomein wordt ook doorkruist door een kleine weg wat geen voordeel is.
Mist wat gezelligheid doordat het zo groot is. Ontbijt ok maar niet speciaal!

Datum van verblijf: september 2015
Beoordeeld op 11 september 2015 via mobiele applicatie

Het hotel ligt op afstand van de drukke stad en de drukke weg. Dit is echt een resort dat je afsluit van de buitenwereld en laat genieten van dit paradijs. Maar toch ben je overal zo. Vanuit het hotel rijdt een shuttlebus(3x gratis heen 3x gratis terug, hangt af van de duur van de verblijf) naar Pattaya. Ook kan je, overdag, naar de drukke straat lopen(zo'n 5 minuten) en daar een pickuptaxi pakken(20 baht pp) naar Pattaya. Je moet wel overstappen om de stad in te komen, maar ook dat is geen probleem. Erg vriendelijk personeel door het hele resort heen. Goed gevarieërd ontbijt. Voor lunch en diner zou ik alleen de sandwiches, omeletten en thais eten aanraden. Ze weten niet erg veel raad met het europese voedsel. Maar daar integen kan je in Pattaya of Jomtien heerlijk eten in restaurantjes of gewoon op straat. Bij aankomst te horen gekregen dat we een gratis kamerupdate hadden. Prima hotelkamer, schoon en netjes. Goed werkende airco en prima balkon waar je de nodige privacy hebt. Helaas momenteel wel veel bussen met Chinezen, maar die komen 's avonds aan en vertrekken 's ochtends vroeg weer dus daar heb je nauwelijks last van. 3 heerlijke zwembaden en een strand met ligbedden en gratis handdoekenservice. Kortom je wordt lekker in de watten gelegd en kunt alles ondernemen waar je behoefte aan hebt.

Datum van verblijf: september 2015
Beoordeeld op 4 mei 2014

oase van rust in vergelijk met bruisende Pattaya.
Het hotel ligt pal aan zee en vanuit de tuin loop je zo naar het strand waar voldoende ligbedden te vinden zijn
Ik had een sea-view de luxe kamer met een prachtig uitzicht
Ontbijt uitstekend met zeer veel keus
avond dinner-buffet is elke dag een feest met elke avond een show programma omlijst met muziek , dans
wifi alom aanwezig en snelheid hiervan in orde
medewerkers zeer behulpzaam en mocht U nog wensen hebben wordt dit waar mogelijk voor je geregeld
hiervoor hebben zij een PR functionaris die je met raad en daad bijstaat
wil je naar Pattaya kan dit met Hotel shuttle bus die meerdere keren per dag gaat
kortom een geweldig Hotel
Ik kan Pinnacle daarom van harte aanbevelen

Datum van verblijf: februari 2014
  • Reistype: Reisde alleen
Hotels-Resorts P, Guest Relations Manager van Pinnacle Grand Jomtien Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2014

Dear Gj H,

Thank you for choosing Pinnacle Resort for your stay in Thailand and for your great feedback.

I am thanking you on behalf of the team here and we do hope to see you again.

Sunny regards to Netherlands,

Mike Moegersheimer