Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De beste afhaal Chinees in omstreken ”
Beoordeling van China Pan

Geen foto ontvangen
Heb je een foto?
Voeg deze dan toe!
China Pan
Geclassificeerd als nr. 5 van 8 Restaurants in Lubbeek
Gegevens restaurant
5 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een schitterend concept: ge belt uw bestelling door, 15' later kom je eraan en is het eten klaar. Super vriendelijke moeder aan de toog! Hun maandmenu is het beste prijs kwaliteit die ge kunt bereiken in omstreken. 22€ voor twee personen en ge kunt 2x van eten!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank eljair0
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (6)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 6 beoordelingen

31 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd zeer lekker. De betere afhaal Chinees!
Maandelijks ook een zeer scherp geprijsde menu waardoor je telkens 3 verschillende gerechten kan proeven. Zeker en vast een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Timdechamps
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijk ontvangen.
Bij onze bestelling elk een cola gekregen.
Niet duur en zeker genoeg gekregen voor 2 personen.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank DriesH43
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere chinees met verse groentjes. Heel ruime porties. We kregen zelfs een extra saus bijgeleverd en een blikje cola, alsook kroepoek. We bestellen zeker nog een keer.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Ilse S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2016 beoordeeld

Correct geprijsde en even correct bereide maaltijden. Op voorhand bestellen kan, maar is niet verplicht. Immer vriendelijke bediening. Net wat je verwacht van een afhaalrestaurant.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Johan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die China Pan bekeken, bekeken ook

 
Lubbeek, Vlaams-Brabant
Lubbeek, Vlaams-Brabant
 
Lubbeek, Vlaams-Brabant
 

In China Pan geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding