Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een must voor vleesliefhebbers! ”
Beoordeling van Meat 44

Meat 44
Geclassificeerd als nr. 3 van 43 Restaurants in Zottegem
Prijsklasse: 23 US$ - 47 US$
Beschrijving: Wijn,dinner,lounge
Gegevens restaurant
Beschrijving: Wijn,dinner,lounge
11 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant is gewoon een verplichte stop voor elke vleesliefhebber! De gerechten zijn tot in de puntjes afgewerkt en dit oog voor detail wordt ook doorgetrokken in een gebalanceerd smakenpalet. Ook de wijnkaart oogt ronduit indrukwekkend. Het is duidelijk dat de uitbaters kosten nog moeite hebben gespaard om hun klanten een totale culinaire beleving te bezorgen. Ook de bediening verloopt heel gemoedelijk en vriendelijk. Een toppertje in Zottegem!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank BrunoC7120
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (31)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 31 beoordelingen

13 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker buikspek en côte al'os gegeten ! Sfeervolle zaak, super goede bediening en lekkere wijn!
Top restaurant, prijs/kwaliteit TOP !

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Hilde B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2020 beoordeeld

Heel lekker lunchmenu gegeten, top VOORGERECHTJE en dessert en goed hoofdgerecht. Maar....we hadden gereserveerd op het terras voor de eerste echt zonnige en warme dag van juli. Bij het binnen komen vroegen we naar ons plaats buiten en kregen we vrij kordaat te horen dat er niemand anders op het terras buiten wou eten dus ze voor ons alleen hun terras niet konden open doen... . Op vlak service is dit toch wel een heel groot minpunt!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Svenfcb23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnitaC3357, Eigenaar van Meat 44, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2020

Beste,
Wij begrijpen uw opmerking. Momenteel zijn wij zéér beperkt wat betreft medewerkers. Omwille van Corona... Voor jullie is dit op zo’n moment géén aangenaam antwoord uiteraard ... Jammer ... wij worden door de huidige situatie in het nauw gedreven en zien het ook liever anders. Een volgende keer hopelijk beter. Met beleefde groeten MEAT44

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2020 beoordeeld

Heel lekker gegeten. Qua menu en bediening zeker een aanrader. Kleine afknapper was wel dat een ander koppel met een hond aan het tafeltje naast ons kwam eten. Ik ben absoluut een dierenvriend maar vind ik niet kunnen op restaurant, zeker niet als de hond stinkende hondensnoepjes aan het eten is.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Sirens2312
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnitaC3357, Eigenaar van Meat 44, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2020

Dit is natuurlijk jammer. Wanneer ze vragen of het hondje mag meekomen en het blijkt dan een hond te zijn... een maatje meer. Wij houden ook van dieren. Nemen bewust en net om die reden ons hondje nooit mee op restaurant. Daarom hadden wij ook het tafeltje in de hoek gekozen. De volgende keer mag je gerust een ander tafeltje vragen. Daar hebben wij alle begrip voor. MVG Anita

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangezien we s’avonds gekomen zijn konden we dichter bij de zaak parkeren, vriendelijk onthaalt door de vrouw, mochten kiezen waar we gingen zitten, kleine kaart maar voldeed aan onze eisen, vriendelijke bediening, snelle bediening van gerechten, mooi gepresenteert en zeer lekkere gerechten, gezellige sfeer. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank steffieD89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Meat 44 bekeken, bekeken ook

Zottegem, Oost-Vlaanderen
Zottegem, Oost-Vlaanderen
 
Velzeke-Ruddershove, Oost-Vlaanderen
Zottegem, Oost-Vlaanderen
 

In Meat 44 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.