Dirk G

Kamers zijn te warm en te klein. Bediening erg traag.

3,0 van 5 bollen14 mei 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Ontvangst was in orde. Personeel is vriendelijk.
Buitentemperatuur was 21-22 graden en zonnig. De kamertemperatuur in de kamer was verschrikkelijk warm. Er was een venster(deur) die open kon, doch werd om veiligheidsredenen beperkt tot 10cm opening.

Er was een draagbare ventilator aanwezig die ons leven gered heeft. Slapen zou onmogelijk geweest zijn zonder die ventilator.

Het ontbijt was voldoende, doch erg basic.

En als je in het restaurant of op het terras een drankje bestelde, moest je een eeuwigheid wachten op je bestelling.

Onze kamer (102) was aan de kleine kant. Badkamerdeur kon niet volledig open (tegen bed).

De douche was in orde.

De hond was overal welkom. Dit vind ik een pluspunt.

Ik ga er niet meer terug naartoe tenzij er airco in de kamers geplaatst wordt.
Datum van verblijf: mei 2023
'T centrum Reusel
2.6 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen
6.1 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen
Ontbijt in de tuin
Meerdere manieren om te betalen
7.0 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen
12.2 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen
Ons verwarmde buiten zwembad.
Elke ochtend heerlijk rustig om baantjes te trekken!
12.0 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen
9.9 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen
11.5 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen
Meer hotels in Reusel bekijken
Beoordeeld op 14 maart 2023

Vriendelijk ontvangst. Mooie nette kamer, op zich groot genoeg, wel jammer dat de deur naar de badkamer bij lange na niet in zijn geheel open kan, omdat deze tegen het bed aan komt. Heerlijk geslapen. Deze keer gekozen om een 3-gangendiner in het knusse restaurant te gebruiken. Champignonsoep was heerlijk. Mijn fish and chips en dan met name de fish was een slappe hap. Saté van mijn partner was goed. Dessert was ook goed. Ik had beter aan het begin van de fish kunnen melden dat deze niet naar wens was, dan pas na afloop, nu kreeg ik tot 2x toe sorry. Jammer dat een 3-sterren hotel niet wil- of mag investeren in koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Op ongeveer 200 meter is er een kinderboerderij en pannenkoekenherberg "Hollandershoeve"

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 12 maart 2023 via mobiele applicatie

Waardeloos ! Wij betalen voor Fletcher omdat er 24/7 personeel aanwezig zou zijn ! Niet Dus ! 30 kamers en er is s’nachts niemand aanwezig. Prima als je daar voor kiest, maar niet voor over de €100 per nacht ! Mocht er iets gebeuren is er niemand die kan helpen. Werkt uw kaart niet, kan je niet naar binnen !

Kamertip: Niet doen !
Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 21 januari 2023

Ons verblijf in het Fletcher hotel was zeer aangenaam. Proper kamer, heerlijk warm, goede ontvangst, goed gegeten!!
Echt een aanrader, spijtig van het winterweer, hebben enkel het marktje in Reusel kunnen doen!!

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 29 december 2022

Het Fletcher Hotel is gelegen waar de voormalige Nederlandse grenspost was in Reusel. Daardoor loopt zowel aan de voor- als achterzijde van het hotel een weg. Zelf ervaarde ik dit niet als storend. De geluidshinder van het verkeer valt best mee bij gesloten ramen. Er is voldoende parking. De kamer (111) waar wij logeerden was vrij basic. Kleine badkamer met WC, lavabo met spiegel en één stopcontact en klein ligbad, twee aparte bedden en een kleine flatscreen TV. Op de kamer was er geen waterkoker, koffie- of theefaciliteit. Een ander frustratiepunt is dat er aan het bed slechts aan één kant 1 stopcontact aanwezig is. Aan het bureel vindt u er nog twee terug. De kamer was proper. Sommige personeelsleden waren heel jong, waardoor ze soms niet konden antwoorden op onze vragen. Een extra personeelslid zou ideaal zijn, gezien het personeel zowel het onthaal, restaurant als de bar dienen te verzorgen. Zo hadden wij een bongo bon bij voor een twee gangen diner. Het duurde een tijdje voor ze alles begrepen en wij onze bon konden verzilveren. De menukaart is beperkt. Zelf opteerde ik voor de Fletcher Burger en de tweede avond voor Kipsaté Bali. Beide avonden heb ik genoten van de lekkere maaltijd. Ook de desserts zijn heel lekker. De eerste avond zat het restaurant volledig vol. Het duurde erg lang voor het eten werd gereserveerd. De tweede avond verliep alles heel wat vlotter. Het ontbijt is lekker. Boterkoeken en chocoladebroodjes ontbraken echter in de keuze.

Kamertip: Hotel toegankelijk voor minder validen gezien een lift aanwezig is. Hotel ligt in de natuur.
Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 21 december 2022

Het hotel blijkt tussen twee rijbanen in te liggen. Er is geen trottoir of zebrapad.
Wij hebben 10 minuten bij de receptie staan wachten, dame voor ons wachtte al langer. Ondertussen werden wij regelmatig aangekeken door personeel in het restaurant die niet even een collega attendeerde op de wachtende mensen bij de receptie. Nee men wendde snel het hoofd af.
Zelf bij het restaurant gaan staan wachten gaf uiteindelijk resultaat.
Kamer klein maar prima te doen. Laken van het bed bleek echter scheuren te bevatten. Er was geen föhn in de badkamer en de knop om het water van de douche open te draaien, daarvan ontbrak het indrukknopje wat het opendraaien bemoeilijken. Eenmaal water bleek er alleen koud water te zijn.
Een en ander gemeld, enkel reactie dat het hele hotel ook koud water had.
Klacht ingediend bij Fletcher, geen reactie!
Nog niet eerder zo'n slechte en teleurstellende ervaring gehad met Fletcher erg jammer!

Datum van verblijf: december 2022