Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.comUS$ 191
Hotels.comUS$ 191
BestWestern.comUS$ 191
PricelineUS$ 191
TravelocityUS$ 191
Lol.travelUS$ 207
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.345)
Beoordelingen filteren
1.345 resultaten
Waardering van reizigers
657
472
150
44
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
657
472
150
44
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.345 beoordelingen
Beoordeeld op 31 augustus 2017

De suite (room 211) was zeer ruim, twee slaapkamers en een aparte ruimte voor de badkamer en het toilet. De kamer is gelegen boven de receptie. Het ontbijt vind plaats in een ander gebouw en was typisch Amerikaans. Overal vriendelijk personeel.

Kamertip: Kamer 211 is een ruime suite
Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 639rickk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christopher L, General Manager van Best Western Plus Sonora Oaks Hotel & Conference Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2017
Google-vertaling

We are pleased that you enjoyed our hotel and your large room. It appears that you also enjoyed the free hot served breakfast in the onsite restaurant.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2016

Prima hote, goed waar voor je geld. We hadden een grote kamer, met 2 queen bedden en in een aparte kamer nog een grote bedbank. Het ontbijt bij het restaurant op het terrein is het beste wat we ooit gehad hebben bij Best Western.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank yvredendaal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christopher L, General Manager van Best Western Plus Sonora Oaks Hotel & Conference Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2016
Google-vertaling

Wow! Thank you for they wonderful compliments about our Complimentary Full Hot Served Breakfast in our restaurant. It takes a little more to offer this style of breakfast, so we are always happy to hear that guests appreciate it.
We are glad you enjoyed the hotel on your vacation to California,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2016 via mobiele applicatie

Na een paar dagen Yosemite op weg naar San Fransisco, hier gestopt voor overnachting. Prettig hotel. Onze eerste kamer beviel niet zo goed, maar daar werd absoluut geen punt van gemaakt, voordat we het wisten waren we omgeboekt naar een rustige kamer achter op het terrein. Het kleine zwembad was zeer welkom in de warme periode dat we hier waren. Ruime kamer, schoon, lekker klein terrasje, goede airco.
Ontbijt is in restaurant voor op het terrein, en prima, keus uit 4 types ontbijt, en bediening is goed.
Sonora zelf is een leuk stadje en heeft een grappig centrum waar je zeker even door moet wandelen. Dineren is wat lastig, maar de hotelreceptioniste is graag behulpzaam.(prima in het hotel-restaurant, maar je wilt wel eens wat anders als burgers en salades...)

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank jeroenl14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christopher L, General Manager van Best Western Plus Sonora Oaks Hotel & Conference Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2016
Google-vertaling

We are pleased that we could move your room to suit you needs. Thank you for your kind words about the hotel, staff, and amenities.
Dining should have been easy. We have an on site restaurant and lounge, and a great selection of brand and independent restaurants. Our team can help you with choices next time.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2016 via mobiele applicatie

We zijn hier 1 nacht geweest. Prima bovengemiddeld toeristenhotel. Ruime kamers. Modern ingericht. De ontvangst was vriendelijk en professioneel.
In het naastgelegen restaurant hebben we lekker gegeten in een echte Amerikaanse ambiance. Eerst een biertje op het terras van de saloon en daarna op de bekende leren banken in het restaurant een grote steak gegeten. Zeer betaalbaar.
Ontbijt is in het zelfde restaurant en van goede kwaliteit.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank 701franss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christopher L, General Manager van Best Western Plus Sonora Oaks Hotel & Conference Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2016
Google-vertaling

"We have been here one night. Excellent above average tourist hotel. Spacious rooms. Modern decorated. The welcome was friendly and professional. In the adjacent restaurant we had dinner in a real American atmosphere. First a beer on the terrace of the saloon and then the famous leather couches in the restaurant ate a big steak. Very affordable. Breakfast is in the same restaurant and good quality."

Thank you for your compliments about our modern décor, spacious rooms, affordable and excellent restaurant. We are pleased you enjoyed the complimentary hot served breakfast.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2016

mooi gelegen hotel, mooie ruime kamers , schoon, goede bedden en op de begane grond zelfs een terrasje bij de kamer. Zwembad buiten (was niet helemaal schoon water)
Ontbijt inbegrepen bij restaurant tegenover het hotel

Kamertip: big heeft terrasje
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ArneK662
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
travelinman_CA, General Manager van Best Western Plus Sonora Oaks Hotel & Conference Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for visiting and we are happy you enjoyed our hotel. We have shared your comments with our team, to make improvements with the pool.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken