Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.044)
Beoordelingen filteren
3.044 resultaten
Waardering van reizigers
1.114
1.275
415
160
80
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.114
1.275
415
160
80
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.044 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2018

Wij hebben met ons gezin hier verbleven in augustus 2018. We hadden een suite geboekt maar de slaapbank is vreselijk waarbij de veren in je rug prikken. De mensen mogen hier weinig aan doen maar wij hadden mazzel dat housekeeping een extra bed erbij neer zetten waar ze uiteindelijk niets voor konden rekenen maar dit had niet gemogen. Hotel is oud maar mensen doen hun best om de oudheid van het hotel te compenseren. Locatie is evenwel heel goed en dichtbij centrum. Er rijden gratis electrische wagentjes vanaf hotel naar centrum welke je heen en terugbrengen als je ze een sms stuurt. Een leuke service van het hotel en Santa Monica. Zwembad op het dak prima en voldoende bedden ondanks de grote. Bar is niet gezellig en is er koud. Ontbijt is ok maar zeker niet intercontinentaal! Kwaliteit houdt niet over. Ik zou het hotel aanbevelen voor de locatie

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank rgraaf462955
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brian M, General Manager van DoubleTree Suites by Hilton Santa Monica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for sharing your great experience with us. We are very fortunate to have such a fantastic location, yet quiet, restful and relaxing, and when you combine this with our wonderful staff and large two room suites, we have all the ingredients to make your visit to Santa Monica unforgettable.
Thank you for sharing this with us and we look forward to seeing you back again soon.
Warm regards,
Brian Murphy
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2018

Vriendelijk personeel welke bereid is om een stapje extra te doen. Goede info en tijd voor het geven van service. Kamer zeer ruim voorzien van aparte zitkamer met klein keukenblok. Ontbijt zeer uitgebreid met alle opties. Prijs in overeenstemming met de lokatie en plaats.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 360Franck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brian M, General Manager van DoubleTree Suites by Hilton Santa Monica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for sharing your experience with us. We are very fortunate to have such a prime location, yet quiet, restful and relaxing, and when you combine this with our incredibly thoughtful and attentive staff, we have all the ingredients to make your visit to Santa Monica unforgettable.
Thank you for sharing this with us and we hope to see you back again soon.
Brian Murphy
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2018

Echt een mooi hotel , inderdaad wat gedateerd maar niets mis mee. We hadden een ruime suite. De kamer is van alles voorzien. Wij hadden uitzicht over de city van LA, Het hotel ligt op loopafstand van de pier, het strand en van de promenade. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Lekker zwembad met volop schone handdoeken en lekkere ligbedden. Parkeergarage aan de overkant is goedkoper dan de Valetparking. Internet is niet vanzelfsprekend, je moet eerst menber van het hilton worden pas dan is het gratis en dat in 2018??

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Els K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brian M, General Manager van DoubleTree Suites by Hilton Santa Monica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2018
Google-vertaling

Els,
Thank you for sharing your experience with us. I am glad to hear that we were the perfect hotel for your trip. Our suites have a nice sized bedroom and a sitting room with a microwave, refrigerator and a pull out sofa allowing families and friends alike to spread out and relax. You’re correct, our outdoor pool allows for a nice sunbathing experience before venturing off to all of the fun and exciting sites and activities that Santa Monica to LA have to offer. Combine these wonderful amenities with our prime location; just a short walk to the beach, 3rd street promenade and famous Santa Monica pier and we offer a winning combination to assure a fantastic travel experience every time.
Thank you for staying with us and we hope to see you back again soon.
Brian Murphy
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2017

Hotel is gedateerd ,kamers groot maar dringend aan vernieuwing toe ! Het zwembad is goed spijtig gebrek aan handdoeken! Het ontbijt beviel ons niet , zeker geen 4sterren waard en ontbijtruimte niet gezellig !Vriendelijk personeel en de locatie is uitstekend dicht bij de winkelstraat en de pier !

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank romeo701
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brian M, General Manager van DoubleTree Suites by Hilton Santa Monica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2017
Google-vertaling

Romeo701,
Thank you for taking the time to rate our hotel. We shoot for four and five star results at our hotel. We are so sorry we did not impress you enough to receive that rating and will continue to improve so that on your next visit you will feel good about rating us 5 stars! Thanks so much for your business and we look forward to your return.
Brian Murphy
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2017 via mobiele applicatie

Laat me beginnen met de positieve punten : gelegen op wandelafstand van de pier, vriendelijk personeel vooral de valet service en een aanzienlijk zwembad op het 3de verdiep.
Wat vonden wij minder : ontbijt geen 4* waard, hotel is gedateerd.
Persoonlijk niet hilton waardig wat ons betreft. Volgende keer kiezen wij een ander hotel. (Tenzij ze vernieuwen)

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 666KrMa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brian M, General Manager van DoubleTree Suites by Hilton Santa Monica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2017
Google-vertaling

Kris,
Thank you for taking the time to share your experience with us. I appreciate your feedback as this is a great way for us to constantly improve our guest’s experience.
We do have a great location and our staff is top notch. I am glad you had a chance to enjoy our outdoor pool before venturing out to all the wonderful sites and activities Santa Monica has become famous for.
I am sorry you didn’t like the offerings on our breakfast buffet as we have eggs cooked to order, bacon, sausage, cold cuts, freshly baked muffins, an assortment of breakfast breads, cottage cheese, yogurts and an array of fresh fruit.
Thank you for staying with us and we hope you will give us a chance to take care of you in the future.

Brian Murphy
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken