Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.005)
Beoordelingen filteren
3.005 resultaten
Waardering van reizigers
1.357
864
423
202
159
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.357
864
423
202
159
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.005 beoordelingen
Beoordeeld op 30 januari 2017

In januari 2017 hier een aantal nachten verbleven voor een congres. Erg mooi hotel, met uitzicht op het strand. Een prachtige locatie, gelegen vlakbij de Santa Monica Pier.
Ontbijt was erg goed en erg behulpzaam personeel. Congreszalen waren prima, niets bijzonders. Er zit een 'shopping promenade' vlakbij het hotel (600m) waar je leuk kunt shoppen. Verder is het strand echt prachtig (heel diep en strekt kilometers uit). Op een bankje zitten en je ogen uitkijken van de bijzondere mensen die langskomen.

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank WesselV1990
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LoewsSantaMonica, Hotel Manager van Loews Santa Monica Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2017
Google-vertaling

Dear Wessel V,

Thank you for the kind comments on your recent stay at our hotel. We are pleased to learn that you enjoyed our central location, that you found our staff very helpful and especially that you had an opportunity to people watch on the boardwalk with the beautiful Pacific Ocean as the backdrop. We look forward to welcoming you back in the future.

Sincerely,
Sean Steenson
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2017

Bij aankomst vroegen we om een rustige kamer, deze kregen wij op de 8ste verdieping.wij hadden in de zomer het Loews in Miami geboekt maar aangezien dat verbouwd werd zagen we daar van af. Van te voren hier nagevraagd of men hier niet aan het verbouwen was, het antwoord was nee maar de werkelijkheid was dat dat wel het geval was. De lobby was gedeeltelijk afgeschermd met zwart plastic, de laatste 2 dagen van ons verblijf was het klaar. Ook op onze afdeling waren ze met het herinrichten van een suite bezig. Hier hadden wij geen last van qua lawaai. Ook op de 2de verdieping werd verbouwd, geen lawaai overlast(gelukkig) maar wel rommelig. Kamers zijn mooi ruim met prima bedden en een mooie badkamer. Het hotel ligt bijna aan het strand, weggetje over en je bent op het strand. Ontbijt is a la carte, niet echt veel keus. Personeel in het restaurant vond ik vrij gejaagd en weinig persoonlijke aandacht.

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Greetje924
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LoewsSantaMonica, Hotel Manager van Loews Santa Monica Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2017
Google-vertaling

Dear Greetje924,

Thank you for your comments regarding your recent visit. We are pleased to know that for the most part you enjoyed your stay at our hotel. We sincerely apologize for the issues you encountered and for the inconvenience this may have caused you. We do hope to have a opportunity to welcome you back to the beach in the future.

Sincerely,
Sean Steenson

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2016

Hotel met prachtige architectuur en daardoor lichtinval. Ruime opzet. Kamers heerlijk royaal met sofa-bed; wij konden met ons gezin van 5 (9,13 en 15 jaar) in een kamer.
Zeer vriendelijk personeel: van Front Desk tot F&B tot portier en concierge.

Zwembad en ruimte eromheen echt te klein voor aantal gasten; in weekend in juli overvol en geen enkel bedje of stoel beschikbaar. Er is ook geen controle op of je gast bent of niet. Lijkt erop dat in weekend ook niet gasten dit heerlijke hotel weten te vinden.

Gelukkig ligt strand voor de deur; in 2 minuten sta je op Muscle Beach. Verder op loopafstand van restaurants en geweldig winkelgebied. Super goede locatie.

Kamertip: Hoekamers groter en uit de zon, dus lekker koel en rustig.
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank dianav533
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LoewsSantaMonica, Manager van Loews Santa Monica Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Diana v,

Thank you for taking the time to share your lovely comments about our beautiful hotel. We are happy you and your family enjoyed every aspect of your stay, including our spacious and comfortable accommodations and excellent staff, as well as having the beach at your doorstep. We look forward to welcoming you back for another relaxing stay at the beach.

Sincerely,
Sean Steenson

Hotel Manager
Loews Santa Monica Beach Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2016

Voor ons bezoek aan santa monica deze keer gekozen voor Loews naar aanleiding van onze ervaring met de vestiging in Hollywood.

Locatie is helemaal perfect aan het strand en bij de pier. Men kan veel vinden op wandel afstand en als men daarnaast een fiets huurt is de auto verder niet nodig voor de directe omgeving.

Kamers zijn netjes en van alle gemakken voorzien (zeker een kamer met uitzicht boeken). Personeel zeer vriendelijk, service top en het hotel organiseert leuke dingen om de gasten te vermaken. Niet al te goedkoop, maar in verhouding met de andere hotels (van dezelfde kwaliteit) in Santa Monica viel het mee.

Ontbijt de moeite waard!

Al met al een goede keuze in het geval van een bezoek aan Santa Monica.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank mrGilster
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LoewsSantaMonica, Manager van Loews Santa Monica Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2016
Google-vertaling

Dear mrGilster,

We appreciate your comments and are happy to hear you enjoyed every aspect of your stay, including our central location, topnotch accommodations and staff and entertaining Santa Monica activities. So glad you were pleased with your decision in choosing Loews Santa Monica and can’t wait to invite you back for another absolutely perfect stay.

Sincerely,
Sean Steenson

Hotel Manager
Loews Santa Monica Beach Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2016 via mobiele applicatie

Top locatie, direct aan het strand dicht bij restaurants, winkels etc. Ontbijt aan de overkant bij Joan's at Third. Wandel over de pier maar ga er niet eten. Prima verblijf gehad, relaxed zwembad, vriendelijk personeel. Als toerist een goede uitvalsbasis.

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Baam1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LoewsSantaMonica, Manager van Loews Santa Monica Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2016
Google-vertaling

Dear Baam1,

From our excellent facilities and service to our premiere beachfront location within the center of Santa Monica, we are delighted that you enjoyed having Loews Santa Monica as your home base from which to explore Santa Monica. We look forward to welcoming you back soon.

Sincerely,
Sean Steenson

Hotel Manager
Loews Santa Monica Beach Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken