Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.comUS$ 332
Hotels.comUS$ 332
AscendUS$ 332
TravelocityUS$ 332
PricelineUS$ 332
Trip.comUS$ 359
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (380)
Beoordelingen filteren
380 resultaten
Waardering van reizigers
161
106
43
35
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
161
106
43
35
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 380 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2018 via mobiele applicatie

De ranch is prachtig gelegen aan de voet van de Yosemite. Het hotel is erg sfeervol en knus ingericht. Slaapkamers zijn comfortabel en zeer schoon. Enkel de douche wordt langzaam warm. Het privé terrasje op de vlonder is echt super. In de nacht luisteren naar de geluiden van de natuur en de geur van hout opsnuiven. Ontbijt stelt niet veel voor. Verpakte zoete broodjes, fruit en flesjes water.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marjoleinder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amanda B, General Manager van Sierra Sky Ranch, Ascend Hotel Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Heerlijk,
Thank you for taking your time to review our hotel. I am very happy you enjoyed your stay, and we hope to have you as our guest again in the future.
Sincerely,
Amanda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2018 via mobiele applicatie

We hebben hier 2 nachten verbleven en het erg fijn gehad. Het is een mooie locatie van alle gemakken voorzien een goed ontbijt en heerlijke bedden. Ook is het niet zo gehorig en je hebt een terras ook erg leuk! Kortom zeker een aanrader! Heerlijk vertoeven!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Lieke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2017 via mobiele applicatie

Je komt onmiddellijk tot rust. Alle voorzieningen zijn er en de bedden slapen super. Wakker worden en de natuurparken horen, maar toch een verkwikkende douche kunnen nemen, zalig! Enkel de veranda is aan een opfrissing toe.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ines L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ShannonKay75, Front Office Manager van Sierra Sky Ranch, Ascend Hotel Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for staying at our hotel, We hope to see you again in the future.



Sincerely,
Shannon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 april 2017 via mobiele applicatie

Een heerlijk hotel waar je bijna hoopt op slecht weer zodat je met warme chocolademelk bij de grote open haard kan zitten. Super vriendelijk personeel die je met alles willen helpen. Een nette, ietwat kleine kamer met een goede badkamer. Mooie omgeving en dichtbij het stadje Oakhurst en niet te ver van Yosemite.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank elsk2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ShannonKay75, Front Office Manager van Sierra Sky Ranch, Ascend Hotel Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest. Thank you for your positive comments. I am so glad to hear that you enjoyed your stay with us! I hope your next stay and just around the corner. Call us if there is anything we can help you with.


Sincerely,
Shannon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2014

Heel gezellig ranch hotel, vlak bij Mariposa Sequoia Park, Helemaal van hout met gezamelijke ruimten met open haarden en buffelhoofd en berenvellen aan de muur, Er lopen een paar katten rond. Prima kamers met moderne badkamer en eigen zitje op de veranda, waar je heerlijk buiten kan zitten. Er lopen 's avonds vaak herten door de tuin.

Kamertip: weing verschil, alle kamers hebben zitje op veranda
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank renee b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken