Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.comUS$ 245
TravelocityUS$ 245
Trip.comUS$ 265
Orbitz.comUS$ 245
HurbUS$ 253
TripadvisorUS$ 245
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (752)
Beoordelingen filteren
752 resultaten
Waardering van reizigers
119
305
223
66
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
119
305
223
66
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 752 beoordelingen
Beoordeeld op 18 januari 2018

Prijs/kwaliteit oké, goede basis voor bezoek aan Yosemite Park. Supergrote kamers met parkeerplaats voor de deur. Uitgebreid (Amerikaans) ontbijt. Tip: bezoek de veteranenbar die aan het begin van de parkeerplaats is gelegen!

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank fortfirst
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 juli 2017

Bij aankomt rond 1 uur konden we gelijk onze kamer op. We kregen een ruime kamer met 2 queens bedden. Omdat het zulk lekker weer was vroegen we of het zwembad open was. Dit was wel het geval, maar omdat het nog het voorseizoen was, was het niet echt schoon. We konden dus helaas niet het water in. Het ontbijt bij het hotel was goed. Er was alleen weinig plaats om te zitten.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Franziska853
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 juni 2017 via mobiele applicatie

Prima voor 1 nachtje op doorreis van Yosemite naar Sequoia. Kamer is ruim en schoon. Verder niks te beleven. Je kunt lekker pizza eten bij de buurvrouw (sugar pine), ziet er niet uit daar maar de pizza's zijn zeker goed!

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Lotte0507
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 april 2017 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier afgelopen maand voor 1 nacht. De mevrouw van de receptie was ontzettend onaardig en niet behulpzaam. De kamer was erg gehorig en het ontbijtzaaltje was veel te klein. Het ontbijt zelf was ook niet om over naar huis te schrijven. Nee, niet voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank SuusvR
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Tara H, Public Relations Manager van The Oakhurst Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2017
Google-vertaling

We are very sorry your stay wasn't to your satisfaction. Our staff are extremely dedicated and open to all suggestions for improvement so your feedback is very valuable to us. We strive to make any accommodations we can to improve our guests experience. You might be interested to know that we have plans to provide a new breakfast area with a view! Planning and construction are upcoming and we're happy be able to comfortably accommodate more guests! We hope you will consider coming back to enjoy it! Please feel free to contact us anytime to further discuss a future stay.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 april 2017 via mobiele applicatie

Hoewel de buitenkant wellicht anders doet vermoeden, is dit een goed hotel. Ruime en schone kamers, goede bedden, gastvrije mensen. Het hotel heeft voldoende gratis parkeergelegenheden, gratis WiFi en een zwembad.

Het zwembad was nog wel vies. Maar we waren vroeg in het seizoen. Dus er zal waarschijnlijk nog geen gebruik van worden gemaakt.

Al met al een goed hotel als je op doorreis bent of als uitvalsbasis naar Yosemite Park.

Datum van verblijf: april 2017
1  Bedank rutgerw2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Tara H, Public Relations Manager van The Oakhurst Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2017
Google-vertaling

Thank you so much for posting your thoughtful review of your stay with us. Our first priority is always our guests total experience and any suggestions for improvement are taken very seriously. We're so glad you enjoyed your stay and hope to accommodate you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken