Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mwha ”
Beoordeling van El Cid Mexican Cuisine

El Cid Mexican Cuisine
Geclassificeerd als nr. 5 van 40 Restaurants in Oakhurst
Keukens: Mexicaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Reserveringen
18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening vriendelijk, eten erg matig. Erg veel, zoals altijd, maar niet echt lekker. Tussen de kip zat beef....
Al met al een tegenvaller

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank jansendoetinchem
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (743)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 743 beoordelingen

6 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke en snelle bediening! Wij zaten aan het raam met een mooi uitzicht. Eten was lekker, veel te veel voor mij als Nederlander (hahaha)! Prima stop voor avondeten en goed geprijsd voor de hoeveelheid eten.

Datum van bezoek: april 2019
2  Bedank RoshelleKroon
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Grote porties en voldoende zitplaats.
Vriendelijk personeel.
Zeer lekker. Geen kenners van Mexicaanse keuken maar bekoorde ons.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank LauraV5880
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
14 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen voor een snelle hap en een koud biertje. Veel keuze, lekkere nachos, prima eten, aardige bediening, snel en efficiënt. Ze hebben veel tafels, ook nog in een tweede ruimte, het deed ons denken aan een skihut tussen de middag. 3 beeldschermen aan de muur. Maar nogmaals: om even een Mexicaanse hap te eten met een Corona erbij: prima!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank marjolijnv29
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 juni 2016 beoordeeld

Wij hadden blijkbaar de pech om een slechte bediening te krijgen. Het meisje was zeer vriendelijk maar liet zich na het opnemen van de drank een half uur niet meer zien, bleek ze pauze te hebben en op het gemak te zitten eten in de grote zaal naast ons! Heb ik geen problemen mee als de bediening dan wordt overgenomen door iemand anders maar dat was blijkbaar niet het geval. We hebben uiteindelijk een uur op ons eten moeten wachten terwijl de mensen na ons al bijna klaar waren! De schotels waren heel flets van smaak en inspiratieloos, ik kreeg een grote schotel met ijsbergsla, bonen , zure room en gesmolten kaas. Niet veel smaak aan dus. Het afrekenen verliep ook niet vlot: hun apparaatje voor de visa werkte niet waarop de kassierster erg boos werd en ons nogal agressief antwoordde omdat we geen cash bij hadden!! Niet onze fout dat hun apparaat niet werkt!! Ik ben daar echt met een slecht gevoel buiten gegaan!! Nooit meer.

Datum van bezoek: maart 2016
Bedank Anja C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die El Cid Mexican Cuisine bekeken, bekeken ook

 

In El Cid Mexican Cuisine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.