Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 143
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29/01/22
Expedia.com
US$ 143
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29/01/22
FindHotel
US$ 125
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 143
PricelineUS$ 143
TraveluroUS$ 161
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.265)
Beoordelingen filteren
1.265 resultaten
Waardering van reizigers
435
518
219
62
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
435
518
219
62
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.265 beoordelingen
Beoordeeld op 31 augustus 2019 via mobiele applicatie

We hebben hier twee nachten doorgebracht . Het hotel heeft hele ruime mooie schone kamers met alles erop en aan koelkast/diepvries magnetron kluisje koffiemogelijkheid enz . De kamers zijn denk ik recentelijk gerenoveerd overal laminaat en tegels en Moderne inrichting met fijne bedden ! Heeft klein zwembad en whirlpool erbij ! Het enige jammere was het ontbijt dat is zo karig dat je dan beter niks kunt aanbieden is mijn mening heb in goedkopere hotels wel veel betere ontbijten gehad , maar voor verblijf in buurt van Yosemite prima locatie . In Oakhurst zelf is niks te beleven verder .

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank caatje71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2019 via mobiele applicatie

Ruime kamer met koelkast en microgolfoven..kamer en badkamer zijn proper..wel jammer dat we elke beweging van onze bovenburen hoorden..
voldoende parkeer en eetgelegenheden in de buurt..het ontbijt stelt, zelfs in vergelijking met het meestal karige ontbijt in de US, weinig voor..
goede uitvalsbasis voor het Yosemite NP..let wel op dat je nog 45-60min onderweg bent naar het park..

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank mitchbucannon7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 mei 2019 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt op 45minuten van het Yosemite park. Het ligt aan een grote weg met alle restaurantjes en supermarkten.
We hadden een ruime kamer. Het grote zwembad vonden wij te koud, maar het bubbelbad was lekker warm.
Het ontbijt stelde niet veel voor.
Voor ons was dit een goed hotel voor een nachtje.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Ron6544
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2019 via mobiele applicatie

Een ruime kamer, vriendelijk personeel. Mooi zwembad waarvan de hot tub verwarmd is. Je kunt er je kleren wassen. Ontbijt is echt niet veel soeps. Goede restaurantjes in de omgeving. Ook een supermarkt.
Prima afstand tot het park.
Houd er rekening mee dat de laatste bus in het park naar de bomen om 17.00 vertrekt. Wij waren te laat namelijk.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Rolonmgn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2019 via mobiele applicatie

Mooie en grote kamers, prima badkamer. Dicht bij Yosemite Park. Klein maar fijn zwembad, lekker na een dame park! Niet onbelangrijk maar ook de Wi-Fi is prima. Ontbijt is simpel, maar dat geldt wel voor meer hotels. Ruime parkeerplaats en vriendelijk personeel. Aanrader!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank arnob5432
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken