Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 268
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19/08/22
Expedia.com
US$ 250
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19/08/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
US$ 250
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19/08/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
PricelineUS$ 268
TravelocityUS$ 250
Agoda.comUS$ 268
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (805)
Beoordelingen filteren
805 resultaten
Waardering van reizigers
449
295
48
12
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
449
295
48
12
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 805 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juli 2015

We hebben drie nachten verbleven in Jerry's Motel in Los Angeles. We werden heel erg vriendelijk ontvangen en kregen een kaart van de stad, tips om naartoe te gaan en snacks voor op de kamer. De kamer is eenvoudig en kijkt uit op de parkeerplaats, maar is wel van alle gemakken voorzien: je vindt er onder andere een koelkast, een föhn, een waterkoker, airconditioning, kluisje, strijkbout en een grote televisie. De WiFi werkt niet geweldig.

Los Angeles is een stad waar je vaak grote afstanden moet overbruggen om ergens te komen. Dat Jerry's Motel niet in het mooiste gedeelte van de stad ligt (naast downtown LA waar niet heel veel te doen is) maakt niet zo heel veel uit. Het motel ligt redelijk centraal en in de buurt van meerdere snelwegen en freeways.

Kamertip: Alle 10 de kamers kijken uit op de parkeerplaats. De tweede etage is alleen bereikbaar met de trap.
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jooststrootman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
JerrysMotel, Manager van The Metric - Los Angeles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2015
Google-vertaling

Hi Joost S,

Thanks for your review! We are very happy to hear that we were able to provide a good 3 day stay. You are correct, our rooms are simple, but we do our best to provide helpful basics like a hot water kettle, mini-fridge, powerful air conditioner and satellite TV with many, many channels.

Hope you enjoyed exploring LA. As you mentioned, Los Angeles is huge and most easily explored by car since all of the different pockets of LA are spread out. But it sounds like our central location in the downtown area provided easy freeway access to get to other parts of the city.

Thank you again for staying with us!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2014 via mobiele applicatie

Wij hebben dit motel geboekt op basis van de recensies op tripadvisor en waren tevreden. Bij aankomst laat in de avond werden we vriendelijk verwelkomd en kregen nog een goodie bag mee. Kamer was schoon en comfortabel. Motel lag ook op een centrale plek en dat voor een leuke prijs.

Datum van verblijf: mei 2014
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank pollie1985
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 februari 2014

Jerry´s Motel is een kleinschalig motel, prima gelegen in downtown LA met bushaltes direct om de hoek en metrostation 7th street op 15 minuten lopen. Het motel is schoon, heeft prima bedden, een ijskast en airco en een recent gerenoveerde badkamer. De eigenaar is uiterst vriendelijk en helpt je met alles wat je nodig hebt. Wij zijn zeer tevreden over dit budgetvriendelijk motel.

Datum van verblijf: februari 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mltehi
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 5 september 2011

We boekten Jerry's op basis van de beoordelingen op Trip Advisor en waren zeer tevreden.
De prijs was zeer redelijk, vooral gezien de centrale locatie, en de kamer was zeer comfortabel.
Kabel-tv was een leuke bonus en niet aangeboden in veel van de duurdere motels en hotels waarin we in dit land hebben verbleven.
Jerry zelf was erg vriendelijk en het was een genot om met hem te praten over cricket na 3 weken in de Verenigde Staten.

1  Bedank barclar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 16 augustus 2011

We kozen Jerry's motel op basis van de positieve recensies op TripAdvisor en werden niet teleurgesteld.
Wij verbleven slechts één nacht, maar de plaats was prachtig en Jerry was vriendelijk en behulpzaam.
Alle positieve beoordelingen die geplaatst werden zijn 100 procent juist.
Ik zal hier weer verblijven als ik naar LA terugkeer.

2  Bedank Deanna T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com.au. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken