Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oase”
Beoordeling van Oase

Oase
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 8 van 22 Restaurants in Boom
Gegevens restaurant
28 februari 2020 beoordeeld

Heel lekker eten is zeker aanraden
Veel keuze en alles is vers
Juist prijs lekker wijn
Ook cocktail zijn lekker

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 372lailay
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (17)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 17 beoordelingen

1 januari 2020 beoordeeld

Echte aanrader ; Heel lekker eten voor een zachte prijs !
Wij komen er regelmatig en genieten iedere keer weer
Vriendelijke bediening
In het weekend best wel eerst reserveren ,anders kom je veelal bedrogen uit omdat alles volzet is !
Marc en Chris

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marc_en_Chris
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Top, vriendelijke en snelle service. Goede prijs/kwaliteit!
Lekker eten, de tajines zijn een echte aanrader

Datum van bezoek: december 2019
Bedank itsmeyes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 december 2018 beoordeeld

ik ga iedere week om de calzone kip te eten ,maar de scampi's in look sous is echt voor je vingers af te likken ,ook de sate kip is niet te versmaden alsook de wijnen zijn lekker

Datum van bezoek: november 2018
Bedank karl p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2018 beoordeeld

Het restaurant is misschien niet supergezellig wat betreft aankleding,maar dat maken de gerechten méér dan goed..Al verschillende keren gaan eten en altijd lekker..Voorlaatste keer was het een heel onvriendelijke ontvangst en bediening (wat dus maar één keer is voorgevallen) en toch zijn we gisteren teruggekomen en we hebben een toffe,perfecte en héél lieve bediening van Kirsten gekregen !!! Proficiat !!! Succes nog verder voor iedereen,we komen zéker nog terug..DANKUWEL !

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dream486624
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Oase bekeken, bekeken ook

 

In Oase geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.