Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig etentje met echtgenoot”
Beoordeling van Oase

Oase
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 8 van 21 Restaurants in Boom
Gegevens restaurant
9 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Top, vriendelijke en snelle service. Goede prijs/kwaliteit!
Lekker eten, de tajines zijn een echte aanrader

Datum van bezoek: december 2019
Bedank itsmeyes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (17)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 17 beoordelingen

11 december 2018 beoordeeld

ik ga iedere week om de calzone kip te eten ,maar de scampi's in look sous is echt voor je vingers af te likken ,ook de sate kip is niet te versmaden alsook de wijnen zijn lekker

Datum van bezoek: november 2018
Bedank karl p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2018 beoordeeld

Het restaurant is misschien niet supergezellig wat betreft aankleding,maar dat maken de gerechten méér dan goed..Al verschillende keren gaan eten en altijd lekker..Voorlaatste keer was het een heel onvriendelijke ontvangst en bediening (wat dus maar één keer is voorgevallen) en toch zijn we gisteren teruggekomen en we hebben een toffe,perfecte en héél lieve bediening van Kirsten gekregen !!! Proficiat !!! Succes nog verder voor iedereen,we komen zéker nog terug..DANKUWEL !

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dream486624
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2018 beoordeeld

Hier kan je terecht voor lekkere pittaschotels, tajines, pizza's enz voor een budgetvriendelijk bedrag. Een goede bediening en zeer klantvriendelijk. Fijne voorgerechten en lekkere wijntjes.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Erwin N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2016 beoordeeld

Echt lekkere gerechten, vriendelijk personeel. Keuken blijft laat open,betaalbaar.Echt een aanrader voor een snelle en lekkere hap

Datum van bezoek: december 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Gerdi L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Oase bekeken, bekeken ook

 

In Oase geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding