Mooie lodge met klein zwembad langs de doorgaande weg richting Yosemite (ca 20 km) goede kamers met fijne bedden een airco een schone badkamer en een ijskast. Wij hebben er 3 nachten verbleven. Alles naar tevredenheid.
Rustig gelegen. Alle kamers gelijkvloers of op 1 ste verdieping met eigen voordeur. Grote, schone kamers met alles erop en eraan. Mooie badkamer en genoeg handdoeken.
Zag er nog erg nieuw uit. Prima zwembad. Wasmachines, ijsmachine... Vriendelijk personeel. Aan het zwembad wel bereik met WIFI, op de kamer niet.
1 restaurant waar je ook kon ontbijten, verder geen winkels.
Prijs kwaliteit is helemaal super. Wij zijn van Yosimite op door reis naar San Fransico en de ligging van dit hotel is super, badkamer erig netjes net als de rest van de kamer, zwembad niet groot maar voldoet prima voor een doorreis hotel. Gratis Wifi en dat alles voor 145 dolar per nacht. Wij waren er erig blij mee