Dit is echt een prachtlocatie om Yosemite te bezoeken. Het hotel ligt slechts enkele kilometer van de zuidelijke ingang van Yosemite en is echt zeer mooi. De lobby van het hotel is een van de mooste die ik ooit gezien heb en de kamers zijn zeer netjes en mooi onderhouden. Er is een verwarmd buitenzwembad met Jacuzzi en een binnenzwembad, die altijd gebruikt mogen worden. Er is niets zo aangenaam als na een lange dag wandelen in Yosemite te ontspannen in de buitenjacuzzi.
We hebben hier echt genoten, Yosemite is abosut het mooiste park dat ik al bezocht heb in de VS en dit hotel is de perfecte aanvulling. Ik kan het echt iedereen aanraden. Het enige minpunt is dat je door de afstand tot het dichtsbijzijnde stadje toch min of meer verplicht bent om te eten in het hotel, en het eten was best duur. Ik zou geen problemen hebben om een hogere prijs te betalen voor het eten als het lekker eten was. Maar het eten is was middelmatig en gezien de prijs die je betaald zou ik het zelfs slecht durven noemen. Maar buiten de kwaliteit van het restaurant is dit hotel fantastisch goed.Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren