Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Diner ”
Beoordeling van De Heeren van Wolfersveen

De Heeren van Wolfersveen
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Dessert in Zelhem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 24 US$ - 54 US$
Gegevens restaurant
1 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Op uitnodiging door vrienden aangeschoven in dit sfeervolle restaurant.
Het was gezellig vol maar voldoende ruimte tussen de tafels.
Na een vriendelijke uitleg door de gastheer gekozen voor 4 gangen.
De gerechten waaren zonder uitzondering heerlijk op smaak, ondersteund door een voortreffelijke wijn.
Tot slot een kaasplankje met een fantastische tongstrelende oude rode port.
Het was een avond met een hoog culinair gehalte.
Voor herhaling vatbaar, wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank 232ger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
108michielb, Marketing van De Heeren van Wolfersveen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2020

Beste,

Hartelijk dank voor deze recensie. Het doet ons deugd te horen dat u het naar uw zin heeft gehad.

Tot ziens,
De Heeren van Wolfersveen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (77)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 77 beoordelingen

21 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het heeft lang geduurd voor we dit restaurant uitprobeerden. Maar positieve verhalen van vrienden hebben gemaakt dat we onze feestelijke aanleidingen hier samen vierden. En we waren blij verrast. Restaurant straalt rust uit, ligt mooi en heeft een prima kaart. We hadden praktisch allemaal iets anders gekozen en proeven altijd bij elkaar. Het was heerlijk.
Lekker gegeten in een prima ambiance. We komen zeker terug!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank CJvdW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2020 beoordeeld

De kwartel en de herten biefstuk waren weer top evenals de nagerechten, wentelteefjes en chouchou.
Bediening is attent zonder opdringerig te zijn. Ambiance stijlvol en relaxed.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Hans G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant is zeer aangenaam ingericht. De ontvangst en de bediening zijn goed en efficient.
Het eten bestaande uit doperwtensoep, bisque, scholfilet en kalfsentrecote was zeer smakelijk bereid. De desserts waren heel goed. De prijs/kwaliteitsverhouding was goed. Aanrader.

Datum van bezoek: september 2020
2  Bedank 177wimp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2020 beoordeeld

Erg mooi gelegen met een mooi terras. Helaas regende het toen wij er waren dus kozen we voor binnen. Stijlvol ingericht maar wel wat degelijk en daardoor saai. Pluspunt is wel dat tussen de tafels meer dan voldoende ruimte was. De eigenaar/gastheer deed zijn best maar mist wat de joie de vivre die hoort bij een restaurant met deze ambities. Is ook soms lang onzichtbaar. Klassieke kaart. Het voorgerecht miste de smaaksensatie en was daardoor wat aan de flauwe kant. Het hoofdgericht (schol in paella) was daarentegen prima. We dronken een heerlijke Spätburgunder.
Samenvattend: de hoge ambities worden nog niet helemaal waargemaakt. Het eten mag wat meer spannend en het gastheerschap mag letterlijk en figuurlijk meer ingevuld worden.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Will J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Heeren van Wolfersveen bekeken, bekeken ook

 

In De Heeren van Wolfersveen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.