Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Richard
Heerlen, Nederland

Mooi hotel

Beoordeling van Beim Brauer Landgasthaus
4,0 van 5 bollen1 aug 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Ik was met m’n ouders een weekendje weg in de Eifel. In dit hotel 2x een 2-persoonskamer geboekt, waarvan eentje voor 1-persoons gebruik, kamer 12 Eifel-art. De andere kamer (kamer 3) was een Land-art kamer. De kamers hadden allemaal een ruim eigen balkon met zitje. De bedden lagen heerlijk en het ontbijt was lekker. Het hotel ligt in een mooie omgeving buiten de plaats Daun.
Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Priceline
    € 180
  • eDreams
  • Agoda.com
2.9 km van Beim Brauer Landgasthaus
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Vio.com
    € 108
  • Hotels.com
2.9 km van Beim Brauer Landgasthaus
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • Vio.com
    € 132
  • eDreams
3.1 km van Beim Brauer Landgasthaus
Gratis wifi
Gratis parkeren
Aussenansicht Hauptgebäude
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 232
  • Hotels.com
    € 244
  • Priceline
    € 232
3.9 km van Beim Brauer Landgasthaus
Gratis parkeren
Zwembad
Go to your Happy Price
    3.1 km van Beim Brauer Landgasthaus
    Room 39
    • Expedia.com
    • Priceline
      € 129
    • Hotels.com
    2.9 km van Beim Brauer Landgasthaus
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
      2.9 km van Beim Brauer Landgasthaus
      Restaurant
      Bar/lounge
      Word beloond met One Key
      • Hotels.com
        € 136
      • Agoda.com
        € 136
      • Vio.com
        € 136
      4.3 km van Beim Brauer Landgasthaus
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      € 136
      Volledig restitueerbaar
      Geen aanbetaling vereist
      • Priceline
        € 136
      4.3 km van Beim Brauer Landgasthaus
      • Priceline
        € 125
      • Agoda.com
      2.9 km van Beim Brauer Landgasthaus
      Meer hotels in Daun bekijken
      Beoordelingen (67)
      Beoordelingen filteren
      67 resultaten
      Waardering van reizigers
      40
      19
      4
      3
      1
      Type reiziger
      Tijd van het jaar
      TaalAlle talen
      Meer talen
      Waardering van reizigers
      40
      19
      4
      3
      1
      Bekijk wat reizigers erover zeggen:
      Geselecteerde filters
      Filteren
      Lijst wordt bijgewerkt...
      1 - 6 van 67 beoordelingen
      Beoordeeld op 30 juli 2022

      Mijn broer, hond en ik overnachtten hier na de eerste Etappe van het Lieserpfad. We hadden ons initieel wat misrekend, want het hotel ligt toch nog op drie kilometer van dit pad. Dit was snel vergeten aangezien we een stukje van de Eifelsteig konden meepikken om tot aan het hotel te geraken.

      We werden meteen hartelijk ontvangen en konden met 25 kilometer in de benen meteen genieten van de wellnessfaciliteiten. Er waren drie sauna's, twee rustruimtes en gratis water ter beschikking. Dit was al meteen puur genieten. Daarna dineerden we in het restaurant van het hotel waar ik de grootste double Bacon & Cheese burger heb gegeten die ik in mijn leven heb gezien. Mijn broer nam de steak. Het heeft ons allebei uitstekend gesmaakt. Ten slotte genoten we van goede nachtrust in een nette, ruime kamer.

      De prijs-kwaliteitverhouding van dit hotel is met andere woorden uitstekend. Het verbaasde ons dat dit hotel maar drie sterren heeft. Ik heb al viersterrenhotels bezocht waar ik minder goed gegeten heb en waar de wellnessvoorziening minder goed was.

      Datum van verblijf: juli 2022
        • Prijs/kwaliteit
        • Hygiëne
        • Service
      Bedank TomD3292
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 14 september 2020

      Standaard kamer was voor alleenreizende ruim genoeg met een ruim balkon. Als verrassing bleek er ook een koelkast op de kamer te zijn, zodat je s'avonds nog een koel drankje kon drinken.
      Ontbijt was zeer uitgebreid en s'avonds ook lekker gegeten, vooral de Brauerschnitzel was overheerlijk met een gratis voorgerecht erbij.
      De bestelde Bacon&Cheese burger viel wat tegen, weinig patat en weinig groente erbij en bij deze burger krijg je het gratis voorgerecht niet

      Datum van verblijf: september 2020
        • Slaapkwaliteit
        • Hygiëne
        • Service
      Bedank kinkymen w
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 20 oktober 2017

      Leuk hotel, schone en nette kamers, met een heerlijk bed. Vriendelijk personeel. Ook onze hond was van harte welkom.
      Ontbijt was uitgebreid, en in het restaurant prima eten voor een gunstige prijs.
      Hotel is vooral geschikt voor rustzoekers en/of wandelaars.

      Datum van verblijf: oktober 2017
      1  Bedank Tineke H
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 10 september 2017 via mobiele applicatie

      Niet in het hotel verbleven maar gewoon gaan dineren. Voor weinig geld heel lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Het vlees was lekker gegrild en ook de frietjes ( a volonte) waren lekker. Een aanrader dus

      Datum van verblijf: september 2017
      Reistype: Reisde met vrienden
      Bedank SenneV52
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Lisa D, Leiter Front Office van Beim Brauer Landgasthaus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2017
      Google-vertaling

      Vielen Dank dafür!
      Wir würden uns freuen, wenn Sie uns wieder besuchen. Vielleicht ja auch mal mit Übernachtung ;-)
      Liebe Grüße!

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 27 juni 2015 via mobiele applicatie

      We hadden deze snel geboekt voor een nacht en hebben er geen spijt van gehad.
      Wij voelden ons meteen thuis toen we aankwamen.

      + Heel lekker restaurant
      + Zeer vriendelijke mensen
      - Weinig te doen in de buurt van Daun

      Om uit te gaan hoef je hier niet te zijn. Hier ben je om van de natuur en de omgeving te genieten die veel rust uitstraalt.

      Datum van verblijf: juli 2014
      Reistype: Reisde met een partner
      Bedank 312jellev
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Meer beoordelingen bekijken