Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Al Khazneh "De Schatkamer" te ontdekken
vanaf 262,83 US$
Meer info
vanaf 269,24 US$
Meer info
vanaf 288,47 US$
Meer info
vanaf 483,00 US$
Meer info
Beoordelingen (4.104)
Beoordelingen filteren
4.104 resultaten
Waardering van reizigers
3.688
343
53
10
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.688
343
53
10
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.104 beoordelingen
Beoordeeld op 12 maart 2020 via mobiele applicatie

Niet voor niets is Petra een van de zeven wereldwonderen met als hoogtepunt Al Khazneh. Ongelofelijk is nog te zacht uitgedrukt

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank leeke4u
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 januari 2020 via mobiele applicatie

Erg indrukwekkend en de kleuren zijn elk moment van de dag anders...
Dieren worden niet erg goed behandeld, je kunt gebruik maken van een golfcar die je kan brengen, maar die raced door de siq en je mist een prachtige wandeling.. ook met regen is het prachtig.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank Richardehaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2020 via mobiele applicatie

Vooral de toegangsweg is heel bijzonder. Als je niet al te goed te been bent is een tocht per muilezel de moeite waard. Dat lijkt soms wat wreed maar als ze de ezels goed verzorgen en het niet te warm is kan dat prima.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank DROOMPLEK_SA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2019 via mobiele applicatie

Een van de mooi creaties die je kunt zien wanneer je Petra bezoekt.
Je moet er een stuk voor lopen maar dan heb je wel wat.

Datum van activiteit: november 2019
Bedank dolfb368
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2019 via mobiele applicatie

Na een wandeling door Siq zie als eerste een smal deel van de Treasury. Als je even daarna het geheel ziet, geeft dit een gevoel van wauw! Aan het begin van de ochtend valt de drukte mee, maar je bent er natuurlijk niet alleen. Als je ervoor staat kun je rechts omhoog klimmen naar een rotspunt, daarvandaan kun je mooie foto's nemen.

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank 116andreat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken