Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Natacha
Puurs, België

ontspannend verzorgd weekend

Beoordeling van Domaine De Naxhelet
5,0 van 5 bollen2 nov 2021 beoordeeld
Het onthaal verliep naar wens, de kamer was rustig en verzorgd. De wellness en het zwembad waren top. Ook het diner van s' avonds was lekker. Toen we daarna terug op de kamer waren merkten we dat ze ons bed hadden open gelegd en er een snoepje lag. Ook de late check out tot 14 uur was leuk. Hierdoor konden we ook de dag erna zonder zorgen naar onze massage gaan. Het hotel is ideaal gelegen om te wandelen en te fietsen met de fietsknooppunten binnen bereik. Hier komen we zeker terug.
Datum van verblijf: oktober 2021
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Naxhelet Golf Club, Autre van Domaine De Naxhelet, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 4 nov 2021
Beste mevrouw, beste meneer,

Dank u voor uw feedback.
We zijn blij te horen dat u een geweldige tijd heeft gehad op Domaine de Naxhelet!
We kijken er naar uit om u weer te zien in ons hotel!

Met vriendelijke groeten,

Daphné
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Priceline
  • eDreams
  • ZenHotels.com
3.4 km van Domaine De Naxhelet
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • Agoda.com
2.2 km van Domaine De Naxhelet
Sleep in a bubble
  • Agoda.com
2.1 km van Domaine De Naxhelet
Hotel Garden / Hotel entrance
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    € 89
  • Booking.com
9.8 km van Domaine De Naxhelet
Gratis wifi
Roomservice
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.0 km van Domaine De Naxhelet
Gratis wifi
Gratis parkeren
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
26.1 km van Domaine De Naxhelet
Gratis wifi
Gratis parkeren
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
24.7 km van Domaine De Naxhelet
Gratis wifi
Gratis parkeren
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
25.9 km van Domaine De Naxhelet
Gratis wifi
Restaurant
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
25.3 km van Domaine De Naxhelet
Gratis wifi
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
26.5 km van Domaine De Naxhelet
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Wanze bekijken
Beoordelingen (242)
Beoordelingen filteren
242 resultaten
Waardering van reizigers
168
57
9
3
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
168
57
9
3
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 242 beoordelingen
Beoordeeld op 2 januari 2021

Top: Het zwembad en het terras van het restaurant. Goed georganiseerd. Even parkeren bij de ingang mag. Heerlijk ruime stille kamer.
Min: Alles kost extra. Zelfs de toegezegde gratis champagne bij het zwemmen werd doorgerekend.

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank PL2w
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Adrien Fraiture, Service clients/Réception van Domaine De Naxhelet, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2021

Hallo,

We zijn blij te zien dat ons restaurant en onze kamers u tevreden hebben gesteld.
Het spijt ons dat u uw glas champagne niet hebt ontvangen.
Dit is niet de ervaring die we normaal gesproken aan onze klanten bieden. Onze excuses daarvoor.
We hopen je weer te zien in Naxhelet om dit op te lossen.
Hoogachtend,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2020

Heerlijke ligging in een erg rustige omgeving! Kamer erg netjes,strak en ruim met een groot eigen terras. Medewerkers erg vriendelijk. S'middags hebben wij een lunch genomen in het Clubhouse waar de bediening wel iets beter kon maar 's avonds bij het diner was het -gelet de covid omstandigheden- erg goed en aangenaam vertoeven. Voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: augustus 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank resensent
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Adrien Fraiture, Service clients/Réception van Domaine De Naxhelet, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2021

Hallo,
We zijn er trots op je warme beoordeling te kunnen lezen.
We geven uw complimenten door aan ons team.
We hopen je weer te zien in Naxhelet.
Groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2020

Rustig gelegen, lekker gegeten en gedronken en van de wellness genoten. Wij hadden de suite met jacuzzi in je eigen klein privétuintje, warm aan te bevelen. Je kan er ook golven of een initiatie golf meepikken.

Datum van verblijf: juli 2020
Bedank Lekkerbek1970
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 december 2019

Mooi en rustig gelegen en prima wellness alsook verzorgingen. De kamers zijn ruim en modern ingericht en ook erg netjes! Prima plek als je als koppel eens wil ontspannen. In het restaurant aten we met de groep een menu, goed maar niet echt bijzonder. De gerechten mochten wel wat warmer geserveerd worden.

Datum van verblijf: december 2019
1  Bedank IngeD415
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
JDanthinne_Naxhelet, Directeur général van Domaine De Naxhelet, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 januari 2020

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw feedback !

Wij hebben uw opmerking genoteerd. Onze Chefkok is nu ook bewust.

Wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 november 2019 via mobiele applicatie

Moeten wachten om te kunnen inchecken (was niemand aanwezig aan onthaal); restaurant was verschrikkelijk, geen bakwijze gevraagd voor entrecote (was amper gebakken), veel te grote porties, personeel kreeg de wijnfles niet open.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ilkedhaese
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken