Hadden een kamer geboekt voor 2 volwassenen en 1 puber. Aangekomen na een lange vermoeiende vlucht kwamen we tot de vaststelling dat onze zoon in een kampeerbedje moest slapen. 3 uur aan de receptie trachten uit te leggen dat het niet mogelijk was... zijn voeten lagen uit het bed. Na lange tijd kwam er toch een oplossing uit de bus en kregen we er een normaal bed bij. Vraag mij af dat er niet vlugger een oplossing kon gevonden worden.
Eten koud, maar wel lekker. als je vraagt om iets terug op te warmen doen ze dat wel.
De kamer kon beter onderhouden worden, ook moesten we regelmatig handdoeken gaan vragen omdat deze weggenomen werden, maar niet vervangen.
Vriendelijk personeel.
Echt wel een focus op Amerikanen. Dit zie je aan het buffet, versiering,...
Jammer want dan gaat de Dominicaanse eigenheid wat verloren.
Had iets op tafel laten liggen na mijn avondmaal.
In de kamer aangekomen kon ik vaststellen dat ik wat vergeten was.
Direct terug, maar weg was het. Volgens het personeel hadden andere toeristen het meegenomen.
Vroeg de manager om toch maar even zijn personeel te controleren. 2 dagen later kom ik de manager tegen en zei hij mij dat het op de grond gevonden werd bij het keren. Erg vreemd verhaal kreeg ik te horen. Kon mijn eigendom gaan ophalen aan guest relations. Er ontbraken dingen... erg jammer! Gaf me niet echt een veilig gevoel.
Op de minpunten na was het een prima hotel.
Hebben regelmatig het openbare vervoer genomen op wandelafstand van het hotel en leuke plaatsen bezocht op deze manier.
Zo zie je ook een andere kant van de Dominicaanse republiek.
Gewoon je hand opsteken naar een busje.. men stopt. Geef maximum 120dop. Niet afwachten tot men zelf een bedrag noemt... dan heb je een toeristen prijs die vaak x10 is.
Macao beach bezocht om te surfen, Punta Cana, Higüey en richting Isla Saona. Jammer genoeg zijn er geen niet toeristische manieren om naar het eiland te geraken.