Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
26 personen bekijken dit hotel
Iberostar.com
597 US$
Aanbieding bekijken
Expedia.com
597 US$
Aanbieding bekijken
Trip.com
597 US$
406 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 191 US$
Travelocity597 US$
Prestigia.com460 US$
Booking.com597 US$
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (12.721)
Beoordelingen filteren
12.721 resultaten
Waardering van reizigers
10.569
1.522
419
138
73
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
10.569
1.522
419
138
73
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 12.721 beoordelingen
Beoordeeld op 30 december 2018 via mobiele applicatie

Nog altijd even supertop, zelfs na 7 jaar.
Special thanks to the buttlers Melvin and Leo.
Beste dat men kan krijgen daar: service, netheid, eten ; alles echt supertop.
Hotel heeft 5 sterren maar als je dan ziet wat er daar nog 5 sterren krijgt, dan is dit er 8 waard en de andere maximum 3

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank bvth68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2018

We waren al verschillende keren naar de IBEROSTAR GRAND BAVARO geweest.
De laatste keer 2 jaar geleden. Deze keer zijn we 18 dagen geweest. Vele medewerkers begroeten ons als familie - Iedereen was blij dat we weer terug waren.
Er waren ook veel nieuwe gezichten maar het voelde als ons tweede thuis.
Zon - zand - zee - zeevruchten (lekker eten) - zuivere lucht - en vrolijke mensen.
De Dominicaanse muziek nodigt je uit om ritmisch te bewegen - heel relax -
We danken alle medewerkers en de staf voor hun tomeloze inzet om het iedereen naar hun zin te maken. Genieten is het devies

Kamertip: Een zo hoog mogelijke kamer dan heb je een mooi uitzicht
Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Carribeanvisitors
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 april 2018 via mobiele applicatie

Top hotel ,zeer vriendelijk en super eten totaal niets op aan te merken !
Wij komen zeker terug een aanrader !!
Kamers werden wel 2x per dag voorzien van propere handdoeken .
Het zwembad en de restaurants waren subliem !

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Luk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2017

alles was zeer goed mooi strand ,zwembad mooie lobby waar je avonds ook buiten iets kon drinken waaronder merkdranken! maar het eten voor die prijs viel enorm tegen! En een butler voor wat heb je die eigenlijk nodig?De ib.star grande in Mexico was qua eten véél beter.daar hebben ze nog koks wat in punta cana niet kan gezegd worden!

Datum van verblijf: november 2017
6  Bedank martineY7469NY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 november 2017 via mobiele applicatie

Wij waren hier vorig jaar..

Prachtige kamer, lekker eten, heel erg fijne animatie, vriendelijk personeel. Alles is tot in de puntjes afgewerkt! Elke detail klopt!

Heerlijk! Absoluut heerlijk! Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank sarav953
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken