Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 17:45
Opslaan
  
Google
Manieren om Jardin de Cactus te ontdekken
vanaf 7,24 US$
Meer info
vanaf 85,74 US$
Meer info
vanaf 110,34 US$
Meer info
vanaf 69,66 US$
Meer info
Beoordelingen (4.196)
Beoordelingen filteren
4.196 resultaten
Waardering van reizigers
2.210
1.550
375
44
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.210
1.550
375
44
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.196 beoordelingen
Beoordeeld op 12 februari 2020

Wat een mooie plek! Manrique heeft een oude steengroeve omgetoverd tot een paradijs vol cactussen en vetplanten. Ontzettend mooi aangelegd, waardoor achter iedere bocht in het wandelpad weer een nieuwe verrassing wacht. Typisch zo’n plek waar ik zonder verwachtingen naar binnen stapte en bij het weggaan verzuchtte dat ik er niet meer weg wilde. Aanrader!

Datum van activiteit: december 2019
Bedank mgriet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2020

Dit moet je zeker bezoeken! Ongelooflijk mooie en gigantische cactussen in een heel mooie tuin. Werkelijk prachtig!

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank HermanVera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2020 via mobiele applicatie

Super mooie cactus tuin erg leuk om te zien hoe ze eigenlijk horen te zijn, super mooi aangelegd schoon leuke plaats om naar toe te gaan

Datum van activiteit: januari 2020
1  Bedank 241sashad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2019 via mobiele applicatie

Heel erg mooi. Niet te beschrijven. Must see als je op Lanzarote bent. Lastig te fotograferen door lichtinval. Tip: neem combikaart

Datum van activiteit: december 2019
Bedank 627fransdt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2019

Wij kwamen eind van de middag bij de tuin.
Het was niet druk en de lichtinval was prachtig.
Er is een grote variatie aan cactussen en vetlantjes.
Er is een café/bar waar je ook kleine hapjes kan krijgen en er is een kein souvenir winketje.
Ik vond het de moeite waard

Datum van activiteit: november 2019
Bedank Noord-Bevelandse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken