Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 73
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29/05/22
ibis Styles
US$ 73
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 28/05/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
FindHotel
US$ 71
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 73
PricelineUS$ 73
Hotels.comUS$ 73
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (744)
Beoordelingen filteren
744 resultaten
Waardering van reizigers
276
360
80
16
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
276
360
80
16
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 744 beoordelingen
Beoordeeld op 17 november 2020

Prima gelegen uitstekend hotel. Niet ver van de snelweg vandaan. Zeer vriendelijk personeel, fijne kamer met goede bedden, prima parkeerkelder (extra betalen), fijn restaurant. Het ontbijt was erg goed. Een volgende zeker voor ons een tussenstop.

Datum van verblijf: november 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Explore43396
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2020

Dit is precies wat je zoekt op doorreis. Betaalbaar met een prima kwaliteit van kamer, goede bedden, prima badkamer (mag een handoekje bij) bediening, parkeergelegenheid en ontbijt. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de eetgelegenheid dus dat kunnen we niet beoordelen

Datum van verblijf: september 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank hheerkens1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2020

Niettegenstaande sommige kamers worden heropgefrist en de restricties inzake Covid 19, was het voor ons een heel aangename ervaring, ruime kamer met ruim buitenterras, veilige badkamer.Het restaurant serveerde ons een degelijk, verzorgd en lekker avondmaal.
Kortom een plaats om zeker terug t keren ! Bepaalde voorzieningen konden omwille van de Covid 19 niet beoordeeld worden.

Datum van verblijf: mei 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Dirk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2020

We kwamen vol verwa hting voor de tweede keer. De badkamer was verbouwd, totaal verkeerd ontwerp. Zodra je de kraan opendeed, spatte het water IN de stopcontacten die knal naast de ronde wasbak schaal zaten. Alles meteen kletsnat, de muur, de glazen plaat eronder. Wie heeft het bedacht!
Verder was de douchewand veel te kort en de douche hing niet aan de muur maar vlak bij het einde van de douchewand, alles opnieuw kleddernat. Verder konden we niet ventileren. Je moest dan de hele balkondeur s nachts openzetten en die had nergens een stop, dus waaide geheel open. Vorig jaar konden we gratis in de garage parkeren met onze dure E-bikes en nu moesten we 10,00 euro betalen!!!
Nee, geen verbetering en helaas voor ons het laatste bezoek.

Kamertip: Geen idee, lees bovenstaande
Datum van verblijf: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Graziella v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DIRECTOR17600, Director de Recepción van Ibis Styles Hotel Ronda Figueres, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2020
Google-vertaling

Good Morning

We are sorry that you didn't enjoy your last staying in our hotel. You need to know that if you don't like your room we can change it. We always want our guest to be confortable

According to the parking. The price of the garage has been 10€ since 5 years ago. It is free of charge when guest make reservations trough our website

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2020

Mooi en modern hotel gelegen aan de buitenkant van Figueres in het noordoosten van Spanje. Het hotel beschikt over een eigen parkeergelegenheid die afgesloten is voor niet-gasten. Het ontbijt is gevarieerd en de koffie uitmuntend

Datum van verblijf: november 2019
2  Bedank Hans M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DIRECTOR17600, Director de Recepción van Ibis Styles Hotel Ronda Figueres, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2020
Google-vertaling

Thank you very much for your opinion, they help us to improve and also give us encouragement to continue doing it

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken