Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
Booking.com
US$ 78
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10/06/22
Agoda.com
US$ 69
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 09/06/22
Orbitz.com
Travelocity
getaroom.comUS$ 86
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (306)
Beoordelingen filteren
306 resultaten
Waardering van reizigers
68
133
69
23
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
68
133
69
23
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 306 beoordelingen
Beoordeeld op 22 mei 2021

De kamer was vrij proper, uitgezonderd het bad vieze kalksporen? Het hotel plaatst zichzelf vrij hoog qua kwaliteit. dus dat kan niet . Bediening van de airco heb ik niet gevonden dus te warm op kamer( we waren er laat en moe dus niet meer naar gevraagd)
Diner te duur ik moest bijna vergrootglas hebben om mijn steak te vinden. De frietjes kon je bijna op 2 handen tellen. Prijs on spaans €26. De tonijnfilet ook vrij klein €28.
Het ontbijt de toast was te hard geroosterd. Mijn echtgenote bestelde kaas en kreeg iberico han( welke wel lekker was.) maar niet gevraagd.
1 enkel tasje koffie geen navullen dit voor €11.

Voor ons geen tweede keer.
Ik herhaal we kwamen pas om 21u30 aan en waren moe.

Datum van verblijf: mei 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Swagmanneke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Albert Subirós, Director General van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2021
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review and comments. We really appreciate it and we will share with all our Team and Management.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
PR Manager
Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2020 via mobiele applicatie

Leuk hotel voor een aardige prijs. Vanaf Lyon Frankrijk is dit een mooie tussen stop onderweg naar het zuiden, als je het een keertje rustig aan wilt doen. Ligging aan een provinciale weg, er is wel wat geluid maar dat wordt gecompenseerd.

Vriendelijk personeel, parkeren in garage is mogelijk. Restaurant echt Spaans, wordt zeer veel bezocht door lokale bevolking. Zondag lunch zou ik zeker reserveren. Diner vanaf 20:30 s’avonds. Ontbijt, buffet perfect eitjes op verzoek.
Kamer is netjes, niet groot maar prima bed en mooie badkamer. Balkon met uitzicht op het fort, €85 voor de kamer, €107 inclusief het ontbijt. Lunch voor twee personen met amuse half flesje witte wijn €65, diner €86 met fles Rioja.
Figueres is een leuk stadje, met natuurlijk het Dali museum. Je kunt er ook goed shoppen.

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde alleen
Bedank arendburen402
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Director de Relaciones Públicas van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2020
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review and comments. We really appreciate it and we will share with all our Team and Management.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
PR Manager
Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2018

Één nachtje blijven slapen op doorreis, maar wat een verademing. De rust, het uitzicht op de landerijen aan de achterzijde: complete rust. Het hotel is niet te groot en heeft nog charme, zowel van buiten als in de kamer. Alle voorzieningen zijn er, waaronder een bubbelbad! Dichtbij Figueres om een bezoek aan het Dali Museum te realiseren, zonder midden in het centrum te moeten zijn. Aanrader.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank iSwieten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Director de Relaciones Públicas van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2018
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team, management and owners.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
PR Manager
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij hadden hier een 3 persoons kamer geboekt en hebben een 2 persoons gekregen waar nog snel 1 bed is bijgezet. Sanitair was netjes en ruim. Ontbijt buffet was goed maar niet spectaculair. Leuk terras om te ontbijten. Vriendelijkheid personeel was ver te zoeken. Gevraagde prijs was niet in verhouding met het aangebodene.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Dirk A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Public Relations Manager van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team.
We are going to take action to improve our Hotel and service.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel. Slechts een nacht verbleven met hondje. Ondanks onze hond niet in het restaurant mocht had het personeel een oplossing voor ons gezocht om te dineren met hond. Excellente keuken en uiterst vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ddo5256
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Public Relations Manager van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken