Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 92
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01/07/22
Expedia.com
US$ 88
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03/07/22
Hotels.com
US$ 93
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03/07/22
PricelineUS$ 132
TravelocityUS$ 93
Agoda.comUS$ 88
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (306)
Beoordelingen filteren
306 resultaten
Waardering van reizigers
68
133
69
23
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
68
133
69
23
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 306 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juli 2018

Één nachtje blijven slapen op doorreis, maar wat een verademing. De rust, het uitzicht op de landerijen aan de achterzijde: complete rust. Het hotel is niet te groot en heeft nog charme, zowel van buiten als in de kamer. Alle voorzieningen zijn er, waaronder een bubbelbad! Dichtbij Figueres om een bezoek aan het Dali Museum te realiseren, zonder midden in het centrum te moeten zijn. Aanrader.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank iSwieten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Director de Relaciones Públicas van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2018
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team, management and owners.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
PR Manager
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij hadden hier een 3 persoons kamer geboekt en hebben een 2 persoons gekregen waar nog snel 1 bed is bijgezet. Sanitair was netjes en ruim. Ontbijt buffet was goed maar niet spectaculair. Leuk terras om te ontbijten. Vriendelijkheid personeel was ver te zoeken. Gevraagde prijs was niet in verhouding met het aangebodene.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Dirk A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Public Relations Manager van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team.
We are going to take action to improve our Hotel and service.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel. Slechts een nacht verbleven met hondje. Ondanks onze hond niet in het restaurant mocht had het personeel een oplossing voor ons gezocht om te dineren met hond. Excellente keuken en uiterst vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ddo5256
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Public Relations Manager van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2017

Ruime parking (gratis) aan het hotel dat een oude glorie is (4 *). De kamer en de badkamers (we hadden een badkamer met douche/wc en een met bad/wc) zijn helemaal vernieuwd. Een enorm terras maakt het extra gezellig. Naast de eigenlijke slaapkamer een kamer met bureau en een zithoek met groot tv scherm. Ontbijt was prima, service perfect.

Kamertip: Wij hadden een hoeksuite met ruim terras aan twee zijden. Kamer 105.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Herman475
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Guest Relations Manager van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 april 2017

Nette kamer en schoon, prettig personeel, goed gevarieerd ontbijt en een
verrassend goede keuken. De tarbot ( rodaballo ) werd aan tafel professioneel gefileerd en smaakte verrukkelijk met een variatie van verse groenten.

Kamertip: Denk alle kamers goed en rustig gelegen.
Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank sparta982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Public Relations Manager van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
Public Relations
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken