Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 92
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01/07/22
Hotels.com
Expedia.com
US$ 88
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03/07/22
Orbitz.com
Travelocity
PricelineUS$ 132
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (306)
Beoordelingen filteren
306 resultaten
Waardering van reizigers
68
133
69
23
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
68
133
69
23
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 306 beoordelingen
Beoordeeld op 18 april 2017

Ruime parking (gratis) aan het hotel dat een oude glorie is (4 *). De kamer en de badkamers (we hadden een badkamer met douche/wc en een met bad/wc) zijn helemaal vernieuwd. Een enorm terras maakt het extra gezellig. Naast de eigenlijke slaapkamer een kamer met bureau en een zithoek met groot tv scherm. Ontbijt was prima, service perfect.

Kamertip: Wij hadden een hoeksuite met ruim terras aan twee zijden. Kamer 105.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Herman475
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Guest Relations Manager van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 april 2017

Nette kamer en schoon, prettig personeel, goed gevarieerd ontbijt en een
verrassend goede keuken. De tarbot ( rodaballo ) werd aan tafel professioneel gefileerd en smaakte verrukkelijk met een variatie van verse groenten.

Kamertip: Denk alle kamers goed en rustig gelegen.
Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank sparta982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlbertSubiros, Public Relations Manager van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
Public Relations
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 maart 2016

De kamers zijn niet speciaal, mss zelfs niet echt proper. Het onthaal en de bediening daar en tegen verdienen eigenlijk een 5*! Het restaurant is echt gastronomisch! Het was een echte verrassing voor ons!

Kamertip: Neem zeker het kaasbuffet als dessert!
Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank willemyns
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
elmotelrestaurant, General Manager van Hotel Empordà, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Willem,
Thank you very much for your review. We really appreciate your comments and we will share with all our team.
Thank you very much for your support.
Looking forward to hearing from you soon,
Warm regards,
Albert
El Motel Restaurant / Hotel Empordà

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2015

De glanzende vloeren en de koelte in de lobby waren zo uitnodigend terwijl het buiten 40° was. Ik voelde me hier onmiddellijk thuis . De hotelkamer is goed uitgerust, de kamer erg net. We genoten van een zalig ontbijt in de schaduw. Het personeel van het restaurant straalt een zekere klasse uit. Ik zou terugkomen als de gelegenheid zich aandient.

Kamertip: Vraag de achterkant, schaduw
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank X5X5X
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 februari 2014

Mooie ruime kamers, lift, parkeergelegenheid voor de deur. Gemakkelijk te vinden. Het gastronomisch menu kan ik niet aanraden. Relatief duur, veel drukte over weinig, ongezellige eetzaal. Ik denk dat een restaurant in het centrum gezelliger en beter is

Datum van verblijf: oktober 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank carlako
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken