Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
door dat we met hoteldeal.nl in het niet al te goede hotel royal montana beland waren , moesten we om goed te eten iets anders gaan zoeken ,,, veel was er niet open en zo belanden we in hotel restaurant zum post ,,, man, man, man wat een lekker eten en tegen niet al te dure prijzen en een goede, vlotte en sympathieke bediening,,, hebben lekkere forel gegeten, grill teller , seniorschotel en dit allemaal om ter lekkerst ,,, dus een héél goede aanrader ,,, mischien ook voor de personen die met hoteldeal.nl mislopen waren ,, ik zou zeggen loger in royal montana en ga zeker eten in zum post ,,, is ietsje verder op dezelfde straat ,,,DOEN ....
Datum van verblijf: december 2019
Kamertip:wij zijn er uit nood , enkel gaan eten en dit was zeker een aanrader
Locatie
Slaapkwaliteit
Enkele dagen geleden hier gegeten omdat Ruland gesloten was voor lunch. Het is bij een flamm kuchen gebleven met een cappuccino. Prima flamm kuchen, aardige bediening alleen bevindt het terras zich kort aan de weg. Binnen in het restaurant veel tafels dicht op elkaar.
Stel tzeunis een vraag over Hotel Zur Post
Keurig, beetje gedateerd hotel, met in de zomer wel erg warme kamers. Plezier wordt een beetje verziekt door het onhandige gedoe met afrekenen van consumpties op het terras. Op de kamer zetten wil men niet, als je op het terras zit en naar binnen gaat om te eten, moet je eerst het terras afrekenen. Rond 22:30 leggen ze zo de rekening bij je neer met de order om te betalen, want ze stoppen er mee; zonder dat ze dat aankondigen, zdat je nog een laatste consumptie kan bestellen
Prijs/kwaliteit
Locatie
Stel JaapM24 een vraag over Hotel Zur Post
Het hotel is prima, oubollig maar keurig en schoon. Nu een aantal jaren hier geweest. Het ontbijt is ook prima. Echter het gedoe als je iets gedronken hebt op het terras en dan naar binnen wilt om te eten is drama. Eerst afrekenen dan pas diner bestellen. Ook het afrekenen van het diner is dramatisch, en deutsche puntligheid, de keuken gaat om 21.00 uur dicht dus zit je nog aan tafel en wil je nog een ijsje bestellen heb je pech. Als je daarna weer op het terras gaat zitten is het maar de vraag of je bediend wordt, wij hebben 45 min gewacht men zegt "mijn collega komt zo" en zijn toen naar het voorste deel verhuist, daar was wel bediening hoewel ze een diepe zucht liet toen ze zag dat de groep verhuist was naar haar sectie. Jammer hoor, met de juiste instelling zouden ze zeker bij een groep van 25 personen leuk kunnen verdienen.
Stel anjahe een vraag over Hotel Zur Post
coriens270
Delft, Nederland
Beoordeeld op 14 augustus 2019 via mobiele applicatie
Degelijk hotel met bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen. De kamer die wij hadden was wat krap en mede door de degelijke houten aankleding een beetje somber. Het is schoon en alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Het Duitse ontbijt is prima. De ligging is geweldig. Je start zo vanuit het hotel met een van de vele wandel-of fietsroutes. En er stopt een treintje vlakbij het hotel. Deze lijn verbindt alle plaatsen in het dal en je kunt blijven zitten tot Bonn. Bij de reservering hoort standaard een gratis OV kaart voor de plaatsen in de buurt; echt ideaal. Wij vonden vooral een bezoekje aan Ahrweiler een aanrader. De parkeerplaatsen bij het hotel waren vol. Dat is geen enkel probleem. Je krijgt van het hotel nl een gratis uitrijkaart voor de betaald parkeerplaatsen in de buurt. Een prima service.
Stel coriens270 een vraag over Hotel Zur Post
Hier 2 dagen met gezin verbleven in April. De ontvangst was prima, met aardig personeel. De kamers waren ruim en schoon. De badkamer was een beetje gedateerd, maar dat zie je wel vaker in Duitse hotels en was zeker niet erg gedateerd. Het ontbijt was prima, maar niet heel bijzonder. We hebben hier ook 2 keer gedineerd, een keer het buffet dat ook gemiddeld was en een keer a la carte. Ook dat was prima maar niet heel bijzonder goed. De bediening was een beetje traag. We moesten zeer nadrukkelijk de aandacht van de ober vragen om iets van hem gedaan te krijgen en dan vergat hij het soms nog.. Het plaatsje zelf heeft behalve een paar hotels en ouderwetse dansgelegenheden niet heel veel te bieden. Je kan er wel prima wandelen.
Datum van verblijf: april 2019
Prijs/kwaliteit