francoisa168
Rhode-Saint-Genese, België

Kleine vakantie

Beoordeling van Hotel Ruland
4,0 van 5 bollen31 aug 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Mooie kamer.Zeer vriendelijk ontvangst.Het avondeten was van heel goede kwaliteit,soep saladebuffet hoofdgerecht en dessert.Het ontbijtbuffet was rijkelijk.Het personeel bedient u met de beste zorgen en vriendelijkheid.Parking rechtover het hotel afgesloten met slagboom en het is gratis.Ons zien ze zeker terug.Het stationnetje ligt op 4 minuten van het hotel.Veel Is er in het dorp niet te zien maar het is een waar paradijs voor fietsers en wandelaars
Hotel Gebäude aussenansicht
0.2 km van Hotel Ruland
Burgruine vom eingang aus zusehen.
0.1 km van Hotel Ruland
Hotel zur Traube
0.3 km van Hotel Ruland
0.1 km van Hotel Ruland
0.0 km van Hotel Ruland
Gastehaus am Fels, Altenahr, Alemania.
    0.8 km van Hotel Ruland
    • Lol.travel
    3.0 km van Hotel Ruland
    Meer hotels in Altenahr bekijken
    Beoordeeld op 22 augustus 2019

Uitstekend restaurant met attente en vriendelijke bediening.
    De gerechten die mijn vrouw en ik bestelden zouden qua raffinement, smaak en wijze van presenteren niet misstaan in een restaurant met een Michelin ster.

Beoordeeld op 20 augustus 2019 via mobiele applicatie

Hier nu voor de zoveelste keer geslapen bij ons regelmatig bezoek aan Altenahr in het Brunnenhaus. Prachtige, schone kamers met mooie inrichting en van alle gemakken voorzien. Normaal zaten we op de 4e of 5e verdieping maar door onze zoete inval boeking nu op de eerste verdieping en deze beide kamers hebben een koelkast en kookplaatje. Ideaal om het voer van onze hond te bewaren en wat eigen spulletjes.

Uiteindelijk heerlijk in de biertgarten beland na een heerlijke wandeling en ‘s avonds uit de kunst gegeten in het restaurant. Heerlijke pfifferlinge suppe met steak als hoofdgerecht.

Tot snel weer!

Beoordeeld op 26 april 2019 via mobiele applicatie

Ff in de rust in hotel Ruland iin Altenahr. Mooie omgeving, Duits dorpje met 2000 inwoners. Meerdere hotels en horeca gelegenheden waarvan door oa. de 50+ volop gebruik wordt gemaakt. Niet echt een lokatie geschikt voor gezinnen met jonge kids. (Weinig vertier) Hotel is prima verzorgd, nette schone kamers en prima parkeer gelegenheid. Vriendelijk personeel. Eten in t restaurant is erg lekker. Ontbijt is uitgebreid en goed.

Datum van verblijf: april 2019
    Beoordeeld op 2 april 2019 via mobiele applicatie

Het hotel ligt centraal in het dorp altenahr. Vlak bij het station en de vvv. Bij inchecken moet je vragen naar de gästekarte (zou je eigenlijk automatisch moeten krijgen), deze geeft je oa toegang tot gratis gebruik van bus en trein. De kamers zijn een beetje gedateerd, maar dat zijn we gewend van Duitse hotels.
    In het dorp is geen supermarkt of bakker. Er is een mogelijkheid om een lunchpakket samen te stellen van het ontbijtbuffet (ruime sortering) maar dat kost €4,50 pp.
    Beter kun je even met de auto naar Ahrbrück rijden (5 minuten) waar een penny supermarkt zit waar de broodjes €0,15 pstuk kosten.

Datum van verblijf: april 2019
    Beoordeeld op 4 maart 2019

Perfect verblijf:

Hotel was perfect gelegen als startpunt van vele mooie wandelingen.
    Super vriendelijk personeel (niets was te veel gevraagd), propere en mooie kamers en onbijt was heerlijk. Bedankt!

Datum van verblijf: maart 2019