Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Starchaser P
Hoensbroek, Nederland

Leuk en gezellig.

Beoordeling van Hotel Blaue Ecke
4,0 van 5 bollen29 sep 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Leuk hotelletje in de fraaie Eiffel. Mooi, schoon maar beetje gedateerd. Zeer vriendelijk en beleefd personeel en eenvoudige keuken waarbij het gebruik van de magnetron niet wordt geschuwd. Maar voor de goede orde: prijs/kwaliteit uitstekend dus.
Datum van verblijf: september 2022
Kamertip: Parkeergelegenheid niet erg ruim voorhanden.
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Hotels.com
  • Priceline
  • eDreams
0.5 km van Hotel Blaue Ecke
Gratis wifi
Gratis parkeren
Adenau
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
1.7 km van Hotel Blaue Ecke
Gratis wifi
Gratis parkeren
View over Adenau from our window
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.4 km van Hotel Blaue Ecke
Gratis wifi
Restaurant
Zimmer
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.4 km van Hotel Blaue Ecke
Gratis wifi
Zwembad
  • Priceline
  • Agoda.com
5.0 km van Hotel Blaue Ecke
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • Agoda.com
5.3 km van Hotel Blaue Ecke
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
2.1 km van Hotel Blaue Ecke
Prachtig nog in kerstsfeer
Go to your Happy Price
  • eDreams
  • Agoda.com
  • Vio.com
0.2 km van Hotel Blaue Ecke
Gratis wifi
Restaurant
Amazing room sizes. One of the cleanest hotels we have stayed in.
  • Priceline
  • Agoda.com
5.4 km van Hotel Blaue Ecke
Gratis wifi
Gratis parkeren
    5.5 km van Hotel Blaue Ecke
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Meer hotels in Adenau bekijken
    Beoordelingen (206)
    Beoordelingen filteren
    206 resultaten
    Waardering van reizigers
    75
    91
    32
    5
    3
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    75
    91
    32
    5
    3
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    1 - 6 van 206 beoordelingen
    Beoordeeld op 29 juni 2020

    Was er eerder in de winter maar nu tijdens een warm weekend.
    Het was erg warm op de kamer, geen airco helaas.
    Verouderd bed met opstaand hoofd- en voeteneind dus niet geschikt voor lange mensen.
    De parkeerplaats is veel te klein voor het aantal gasten en moest helaas elders parkeren, maar je maakt je dan toch zorgen of de auto er morgens nog net zo staat als achtergelaten.

    De grootste tegenvaller was echter het ontbijt.
    Ivm corona geen uitgebreid buffet zoals eerder, maar bediening aan tafel.
    Je wordt NIET gevraagd wat je graag, je moet zelf steeds opstaan, mondkapje op, en dan vertellen dat je graag een glaasje sinaasappelsap wilt.
    Vroeg verder om yoghurt: hadden ze niet.
    Vers fruit: hadden ze niet.
    Roerei met spek: hadden ze niet.
    Uiteindelijk maar 1 broodje gegeten met 2 kopjes koffie..., en dus geen dessert.
    Met €11 dus erg duur.
    Achteraf bleek dat je wel een gekookt eitje kon bestellen, maar dit wordt je dus niet aangeboden, GEEN service dus je moet alles zelf vragen en naar de bar toelopen.
    Wat een tegenvaller, een eerder bezoek was een succes dus het viel nu extra tegen.
    Pluspunt: de vriendelijke receptionisten!

    Datum van verblijf: juni 2020
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    1  Bedank Jean-pierre J
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 2 februari 2020 via mobiele applicatie

    Dit hotel is een echte aanrader. Kamer was zeer groot, heel proper. Super vriendelijke bediening in zowel de bar als het restaurant als het kamerpersoneel en onthaal. Zeer gezellige bar met een topbediening en in het restaurant kan je heel lekker en gevarieerd eten. Het ontbijt is meer dan oké.

    Datum van verblijf: januari 2020
    Reistype: Reisde met een partner
    1  Bedank PkeVH
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 28 december 2019

    Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Schone kamers en gastvrij personeel. Wij hadden een kerstarrangement geboekt en het eten was ook prima. Werkelijk niets op aan te merken, het was in een woord een, in alle opzichten, heerlijk verblijf.

    Datum van verblijf: december 2019
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank ritatjemkes
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 5 juni 2019

    Kamer zeer schoon uitstekende bedden, personeel zeer vriendelijk, hotel is gedateerd maar erg goed en gezellig. Parkeren zolang er plaats is zo niet dan kan je een een parkeerplaats huren. Prijzen voor het eten zijn goed en het is lekker.

    Kamertip: Alle kamers zijn goed.
    Datum van verblijf: mei 2019
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Kamers
      • Service
    1  Bedank Jan G
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 2 januari 2019

    Tussen kerst en nieuw bezocht, kan me niet vinden in de negatieve recensies van sommige anderen.
    Kamer was schoon, stil, geen krakend bed. Goed en rustig geslapen.
    Er zijn voldoende stopcontacten, grote flatscreen tv met scherp beeld, helaas geen NL zenders.
    Geen waterkoker met thee/koffie.

    Badkamer was schoon met warme designradiator langs de muur, ook ligt er een föhn.

    Vriendelijk personeel, ook in het restaurant naast het hotel.
    Lekker gegeten (diner) met 1 minpunt: het eten was niet warm genoeg helaas.
    Het ontbijtbuffet (IN het hotel) was zeer goed verzorgd en lekker.

    De gratis privé parking achter het hotel is niet geschikt voor grote auto's ivm de smalle toegang. De vele krassen op de muur waren hier al een teken aan de wand (letterlijk!).
    De grootste auto op de parking was een BMW 3-serie GT en dit is echt het maximum.
    Keren op de parking voor het terugrijden is ook zeer lastig, kan eigenlijk alleen als de auto naast je al vertrokken is.

    Datum van verblijf: december 2018
    • Reistype: Reisde alleen
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank Jean-pierre J
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken