Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.com107 US$
Expedia.com107 US$
Priceline80 US$
eDreams80 US$
Travelocity107 US$
Hurb112 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (513)
Beoordelingen filteren
513 resultaten
Waardering van reizigers
424
69
9
4
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
424
69
9
4
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 513 beoordelingen
Beoordeeld op 17 mei 2019 via mobiele applicatie

In dit hotel hebben we 4 nachten door mogen brengen. Dit was tijdens onze rondreis door Argentinië. We zijn hier 3 keer terug geweest en het voelde als thuis komen. Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en komen met zeer goede tips. De kamers zijn allemaal uniek en brandschoon. Dit hotel is een echte aanrader!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ingetjet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kkala, Gerente van Kkala Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2019
Google-vertaling

Dear Ingetjet, thank you very much for your comments, is very nice to know you had a graet time in Kkala, and enjoyed every detail that is made with love and dedication. Regards from all staff!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 december 2018 via mobiele applicatie

Een prima hotel om te verblijven met erg vriendelijk personeel. De kamers zijn schoon en met smaak (hun smaak) ingericht.
Het hotel ligt op circa 20 minuten lopen van het centrum.
Het ontbijt is goed, en we konden hier zelfs geheel gratis een omelet bestellen (wat in de meeste hotels best lastig is of tegen extra betaling).

Jammer dat wij net die avond vol in een regenbui terecht kwamen en een taxi terug moesten nemen, die ons een klein beetje nepte. Met behulp van Google Maps zijn we er gekomen maar toen ik aangaf naar links te moeten ging hij toch rechtdoor, waardoor hij een omweg reed. Bij het leren van de taxi zagen we ineens de meter en stuk vooruit schieten. Al met al een 100 pesos meer betaald...

Neemt niet weg dat het hotel de moeite waard is.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Frits_en_Chris
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kkala, Gerente van Kkala Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2019
Google-vertaling

Dear Frits_en_Chris, Thank you very much for choosing us for your stay in Salta, we are glad you enjoyed of KKala. What a shame about the taxi, in general is easy to reach. Greetings from all staff!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 december 2018 via mobiele applicatie

Leuk hotel, super vriendelijk personeel. Fijn ontbijt.
Prima ligging (20 min lopen tot in de stad)
Het hotel en de kamers zijn erg bont en met veel kunstnijverheids spulletjes ingericht.
De badkamer voldoende groot en schoon

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank G9175RRchrisb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kkala, Gerente van Kkala Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2019
Google-vertaling

Dear G9175RRchrisb, thank you very much for your comments, they are very important for us.We are very happy you have enjoyed of your stay with us. Greetings from all staff!!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2017

Eerste ervaring en indruk is fantastisch: mooi hotel, fijne kamers, vriendelijk en behulpzaam personeel, mooi uitzicht. Niets mis mee. Echter sloeg dit direct om toen bleek dat er in onze tassen was gesnuffeld en er ook geld uit gestolen was. Verbijsterend, om dit in een boutique hotel mee te maken. Management heeft dit ellendig voorval helaas niet professioneel opgepakt en trok duidelijk partij voor eigen personeel. Daarnaast betaalde ze het gestolen geld direct zonder blikken of blozen terug (wat ons betreft een schuldbekentenis) en werd ons vriendelijk doch dringend verzocht geen contact op te nemen met de politie. Tijdens ons verdere verblijf voelden we ons niet echt welkom en relaxed en werd dit nog eens bevestigd doordat een van de personeelsleden ons een 'you blame us all' verweet. Nooit geen Kkala hotel meer!

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank FineDiningning
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kkala, Gerente van Kkala Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Richard, It is a shame that you took this impression of us, we are sorry for what happened, but also tell you that when you come us with the situation, we inform you that the policy of the Hotel, indicated in each room, is that the guest is responsible Of their belongings and things of value, for that reason in each room there is a safe that must be used for it. There is no thief in the hotel, nor is it part of our culture, as you said, a very unfortunate phrase, which we hope has not been intentional; The presonal whom you blame, worked for many years with us, so he is trustworthy, and takes great care of his work. We offered you at all time that you had every right to call the police, and had the phones at your disposal, we do not know why you did not want to do so. We love what we do and try to do our best, so this situation put us in a very ugly place, and so that yo do not to stay upset, we decided not to charge you all the consumptions. Having a second entrance, which we thought by this situation, of which you were very disillusioned, you would not return, but you decided to return and to stay again with us; So that you could enjoy the hotel and feel at ease we gave you a room of much more category than you had reserved. We hope you can continue to enjoy Argentina! We wish you the best!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2015

een klein gezellig rustig gelegen hotel, met mooie (kleine) kamers, sommige met mooi uitzicht, er zijn geloof ik 5 kamers. De staf is zeer vriendelijk, ontbijt is boven in een kamer met prachtig uitzicht, met mooi weer kan je hier ook buiten zitten. zwembad is klein. Het totaal is boetiek achtig maar wel een beetje over gedecoreerd. Ligt ca 20 minuten van de binnenstad

Datum van verblijf: februari 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank donrei
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kkala, Gerente van Kkala Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2015
Google-vertaling

Dear donald r, thank you very much for your comments, and for staying with us. best regard from all staff!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken