Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.414)
Beoordelingen filteren
2.415 resultaten
Waardering van reizigers
1.874
342
128
39
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.874
342
128
39
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.415 beoordelingen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel was geweldig, het personeel was er altijd als je hen nodig had. Één iemand uit het personeel was zelfs zo vriendelijk en behulpzaam dat ik hem persoonlijk wil bedanken, Batuhan, hij zal je helpen wanneer je yoga of een van de andere activiteiten in het hotel doet. Het eten was super lekker en er was altijd van alles wat. Dit is een van de beste hotels in Turkije.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank matti_vdb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demet M, Sales & Marketing Manager, Xanadu Hotels - High Class van Xanadu Resort Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for spending your vacation at the Xanadu Resort Hotel - High Class, and for sharing your thoughts about your stay on TripAdvisor.

We are happy that you enjoyed your stay and our services! Also, thank you very much for your nice words for our team.

We hope to have you with us again, soon.
Kind regards,
Your Xanadu Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 december 2018

Na 18 jaar teruggekomen in Xanadu voor de hele maand november.
We hadden prachtig weer gedurende de eerste 3 weken, laatste week regen en onweer. Het zeewater was echt warm genoeg om te zwemmen, maar er zijn 2 verwarmde binnenzwembaden.
Het eten was van de beste kwaliteit en er was heel grote keuze, zowel ontbijt, middag als avond.
Behalve gewone drank, grote keuze van cocktails van prima kwaliteit.
Kamer en ganse gebouw perfect netjes onderhouden.
Waren buiten seizoen, toch waren er heel wat animatie en sportmogelijkheden, zoals oa een heel mooie minigolf, fitness, stretching, aquagym...bowling, biljart, pingpong etc...
Er waren vooral conferenties die het hotel deden vollopen, daarbuiten was het kalm, vooral de 2de helft van de maand.
Hoewel het hotel enkele km buiten Belek ligt, is het vervoer toch goed georganiseerd in november, elk uur minibusje voor 3 TL/persoon naar Belek (best niet betalen in € want dubbele prijs). Taxi schandalig duur maar je kan gemakkellijk en goedkoop een auto hureh vanuit het hotel. Hebben trip naar Alanya gedaan, echt de moeite waard.
Wat mijn verblijf vooral aangenaam gemaakt heeft, was de ongelooflijke vriendelijkheid en dienstbaarheid van iedereen in het hotel.
In de Lobby: Havva Kocak
Animatie: Taras en atleet Sharaf.
Restaurant: Oktay en Murat
Guest relation: Justina en Ireni.
Bar:Beste Hayrettin (die speciale cocktail formules voor ons klaarmaakte) en Sedat.
Maar eigenlijk was het echt iedereen, van receptie tot schoonmaakster, we hebben heel wat aangename contacten gehad met iedereen...kortom, ik ben heel tevreden over mijn verblijf bij dit uitstekend team.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank chrisrtian s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demet M, Sales & Marketing Manager, Xanadu Hotels - High Class van Xanadu Resort Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We were happy to read that your recent stay at Xanadu Hotels was so outstanding!

Thank you for sharing your thoughts and comments with us and please be assured that your nice words for our team will be passed on to them!

We are certainly looking forward to welcome you very soon again at Xanadu!
Warmest regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2018 via mobiele applicatie

Van dag 1 tot dag 11 alles inorde
Animatie was super tof vooral Dogan was heel zorgzaam
Mooie zee mooie uitzichten
Super toffe mensen altijd glimlach
Je kunt nooit iets te veel vragen altijd was alles super goed dank u
Tot volgend jaar

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank saga155
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demet M, Sales & Marketing Manager, Xanadu Hotels - High Class van Xanadu Resort Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2018
Google-vertaling

Dear Saga155,

Thank you for your nice comment about your recent stay at the Xanadu Resort Hotel - High Class in Belek.
We are very happy you liked our services and you chose to recommend us!

It would be a pleasure to see you again soon at the Xanadu Hotels.
Warmest regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2018

Van 11 september tot 19 september 2018 hebben wij in 'Xanadu resort' verbleven. Een TOP vakantie. Mooi luxueus hotel, verschillende restaurants met ruime keuze en heel lekker eten. De animatie en de shows waren super. Personeel heel vriendelijk en heel behulpzaam. Mooie ruime kamers. Prachtige ligging, grote tuin en mooi strand. Ook heel kindvriendelijk. Zeker high class.

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Martine S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demet M, Sales & Marketing Manager, Xanadu Hotels - High Class van Xanadu Resort Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2018
Google-vertaling

Dear Martine S.,

We thank you for spending your September break at the Xanadu Resort Hotel and for sharing your thoughts about your stay on TripAdvisor! It was great to read that your stay was outstanding and you liked our high class services.
Your recommendation is highly appreciated!

We would be glad to welcome you soon again at our premises and wish you a very pleasant day.
Warmest regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2018

Alle kamers opnieuw vernieuwd. Buiten buffet restaurant die weer erg uitgebreid is, zijn er 3 all carte restaurants (gratis). Perfect eten en drinken. Bediening ontzettend vriendelijk. Kamers worden 2 keer per dag opgemaakt. Hamam, sauna, stoombad, noem maar op. Prachtig!

Kamertip: Tuin zijde is goedkoper dan voorzijde maar tuinzijde is rustig en praktisch ben je buiten.
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mik F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demet M, Sales & Marketing Manager, Xanadu Hotels - High Class van Xanadu Resort Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for preferring the Xanadu Resort Hotel for your vacation at the Mediterranean coast and for sharing your impressions on TripAdvisor. We are glad that you enjoyed your stay and would be very happy to welcome you soon again at Xanadu Hotels.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken