Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 131
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02/07/22
Expedia.com
US$ 130
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03/07/22
Destinia.com
US$ 118
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03/07/22
PricelineUS$ 131
ZenHotels.comUS$ 120
eDreamsUS$ 131
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (188)
Beoordelingen filteren
188 resultaten
Waardering van reizigers
100
69
12
2
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
100
69
12
2
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 188 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel met heel vriendelijk personeel. Kamers waren heel schoon en werden elke dag schoongemaakt. Na een kleine week kwam er stank uit de afzuiger op onze badkamer, maar toen we dit aangaven konden we zonder problemen naar een nieuwe zelfde soort kamer.

Bij de studio zijn de pannen in het keukentje klein, maar voldoende om mee te koken. Koelkast met vriesvak doen het uitstekend en ruim genoeg.

Centrum is kleine 10min lope en kan je heerlijk eten of terrasje pakken. Voor tour pak je eenvoudig de bus of de trein en kan je naast het hotel opstappen. Dagje naar lissabon geweest en retourtjw met de bus waren 67,30 voor 2 personen. Vanaf hotel opstappen en 3,5 uur rijden.

Personeel is super vriendelijk, helpen graag om bijvoorbeeld een tour te boeken.

Zwembad ook klein maar heel schoon en lekker. Ontbijt hebben wij geen gebruik van gemaakt. Supermarkt zit om de hoek en daar hadden ze verse broodjes, dus als je wil besparen kan je dat prima doen.

Alles goed verzorgd en schoon, dus blij met onze keuze.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank yourivanpul
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2019 via mobiele applicatie

Wij boekten dit hotel op basis van de ligging in de stad. Het oude stadsgedeelte ligt op amper 500m van het hotel. De buurt is niet echt mooi maar wel midden in het echte Olhão.
Mooie ruime kamer met kitchenette.
De badkamer is eerder klein.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het ontbijt is goed, niks tekort gekomen.
Koffie kan je heel de dag gratis nemen.
Het zwembad is top en zalig rustig.
Echt leuke ontdekking.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank LiesbH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 april 2018

Wij hebben dit hotel ontdekt in november 2017. Alhoewel de lokatie niet onmiddellijk de "standaardtoerist" zal charmeren omwille van het vergane urbane karakter van de omliggende straten vonden wij het een originele lokatie. Op stapafstand van station, bus, haven, mercado, restaurantjes,.... Het hotel is zeer netjes met een uiterst vriendelijke bediening. In april 2018 hebben we hier terug een weekje doorgebracht en in juli wacht ons nogmaals een leuke vakantie daar. De kleine minpuntjes zijn al vermeld in eerdere reviews: geen haakjes voor jas e.d. op te hangen en geen minibar/ijskastje.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dirk_Anneke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 april 2018

Wij waren zeer tevreden van dit hotel. Olhao op zich is leuk, de ligging van het hotel iets minder maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de vriendelijkheid van het personeel en de mooie kamers. Enige wat voor ons miste was een minibar in de kamer (blijkbaar zijn er wel kamers met kitchenette dus dat zou ik zeker aanraden). Goed ontbijt met voldoende keuze, leuk, klein zwembad met leuke stoeltjes errond. Zeker een aanrader om van hieruit Algarve te bezoeken.

Kamertip: Kamer met kitchenette of zicht op zwembad vragen.
Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Na-B52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2017

kamer voldoende ruim, fris en hygienisch, grote douche, goede airco

minpuntjes: maar 1 stoel; haakjes in badkamer zitten veel te hoog en je kunt er niks ophangen wat geen lusje heeft, geen koelkastje/minibar.

personeel heel vriendelijk en behulpzaam

Jammer dat zwembad sluit als het donker wordt!

Kamertip: vraag kamer aan zwembadzijde; ev met balkon
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank dickbroekema
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken