Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (344)
Beoordelingen filteren
344 resultaten
Waardering van reizigers
196
90
31
12
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
196
90
31
12
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 344 beoordelingen
Beoordeeld op 16 mei 2016

Voor wie na een lange dagtocht op de Rota Vicentina hier aankomt, is dit precies als toekomen in het paradijs. Zeer mooi en rustig gelegen, zeer smaakvolle inrichting, veel gemeenschapsruimtes, mooi zwembad, degelijke kamers (de onze een beetje klein, maar wel ruime badkamer), zeer vriendelijk onthaal, ... Enig minpunt, de wat buitensporige prijs die men vraagt voor het avondmaal (38 euro per persoon, 5 euro voor een glaasje wijn). Hier profiteert men er van dat je als trekker geen andere mogelijkheden hebt om ergens te gaan eten. Gelukkig was het eten wel lekker.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank F D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 april 2015

Wij hebben gelogeerd in de "romantische kamer". Deze was zeer goed uitgerust, zeer ruim en bijzonder rustig gelegen.
Het geheel (open keuken, zwembad, terrassen etc). is eenvoudig maar gezellig en héél netjes. De uitbaters/eigenaars waren bijzonder vriendelijk en hulpvaardig.
Een aanrader om enkele dagen te relaxen!

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank René B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HerdadeMatinha, Gerente van Herdade Da Matinha, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2015
Google-vertaling

Good morning from sunny Alentejo! That's so good news you have enjoyed the romantic room and had a good rest in Matinha. Always welcome to our house and to Alentejo region! All the best from our team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2014 via mobiele applicatie

Prachtig domein maar niet de prijs van 4 sterren hotel waard a 129 euro per nacht...
Goed bed, goed ontbijt, wijn in minibar maar geen kurkentrekker en geen wijnglazen...
Keuken super maar soms net iets te zwaar en 20.30 u ok voor diner in zomer of bij lange degen maar niet in herfst of regenseizoen ... Te laat. Wel mooi wijnaanbod. Service van de wijn super !

Wifi enkel in de eetzaal of aan receptie ... Tv op kamer maar enkel voor dvd's... Dus geen nieuws ...

Een kleine bar aan zwembad was welkom geweest...

Paardjes zagen er net iets te skinny uit om leuke tocht mee te maken hoewel dit gepromoot werd...

Verblijf ok maar zou er niet teruggaan.

Datum van verblijf: september 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Stippel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HerdadeMatinha, Gerente van Herdade Da Matinha, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2014
Google-vertaling

Hello! We thank you for your words. Our option of not having connected TV is with the purpose of the guest to disconect some days and really enjoy the nature. We try to do better everyday and hopefully you can visit us in the nearby future and feel that the price of the stay is well balanced. All the best from our team!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2014

Wat een teleurstelling. Een goedkoop country hotelletje met de pricing van een 4-5 sterren domein. 229€/nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen, daar heb je in Portugal echte design hotels voor. Eerste kamer was zeer klein en vochtig (t/m schimmel op de plafonds), nieuwe kamer was groter maar even goedkoop ingericht. Het hele hotel lijkt wel een IKEA showroom. Alle activiteiten betalend. Diner 's avonds was wel zeer lekker, maar opnieuw veel te duur. Eén vaste menu en nergens staat de prijs vermeld. 38€ pp zonder drank, 16€ voor een gin-tonic, wijnen gemakkelijk boven de 30€, hiervoor is het niet goed genoeg. Ontbijt was goed maar niet uitzonderlijk. Sorry, maar wij betaalden met 4 (2+2) voor 3 nachten in totaal 1151€ en dat is het zeker niet waard! We verbleven in Portugal in 5 sterren hotels en betaalden er heel wat minder... Jammer.

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Bvoske
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HerdadeMatinha, Gerente van Herdade Da Matinha, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2014
Google-vertaling

Hello! We are very sorry your stay was not according to your expectations. We are a country house retreat with the concern of providing a sustainable tourism experience, Therefore our furniture is mainly local and several decoration pieces are made by us. The dinner we provide is made with local and biological products, therefore we serve a confort and rustic food everyday. We really hope to receive you in the future so that we can provide a better experience to you and your family. All the best from us!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2014

Herdade da Matinha ligt al prachtig, in de Alentejo en ook nog eens dichtbij de kust. Direct bij aankomst voelde ik me getrokken tot de inrichting en de stijl waarmee het tot stand is gekomen. Kleurrijk maar niet over de top, wel met zorg en creativiteit opgezet.

Wij hebben enkele nachten in de bovengelegen kamers geslapen. Netjes en goede inrichting. Hier en daar zie je wel dat het klimaat invloed heeft op onderhoud daar mag iets meer aandacht voor zijn. Kamers gelegen bij restaurant en lobby zijn nieuwer, mijn indruk ook wat kleiner.

Een nadeel die vaak wordt genoemd en ook door ons zo is ervaren: het restaurant serveert één maaltijd 's avonds. Ondanks dat de kwaliteit 'ok' is, is de prijs buitensporig hoog. Staat niet in verhouding. Dit geldt ook voor het kindermenu. Jammer want daarmee verlies je wel wat 'sympathie'. In Cercal en ook bij de kust (Porto Covo)heerlijke eettentjes maar gebruik van auto is noodzakelijk.

Kamertip: Wij vonden het met kinderen ideaal om in de hoger gelegen kamers te verblijven. Dichtbij het zwembad en niet bij de centrale ruimtes. Ietwat ouder maar sfeervol en de kinderen kunnen makkelijk rondom het gebouwtje met kamers spelen
Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank diederieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken