Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (2.350)
Beoordelingen filteren
2.350 resultaten
Waardering van reizigers
871
850
333
158
138
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
871
850
333
158
138
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.350 beoordelingen
Beoordeeld op 15 januari 2020

Prima hotel aan het strand. Wij hadden het penthouse met 4 slaapkamers dus plaats genoeg en schitterend uitzicht. Zwembad was wat moeilijk te bereiken maar dat mocht de pret niet drukken.
Vooral dank aan Elton van het restaurant, super gezellige avond gehad dankzij hem.

Datum van verblijf: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 322mireillee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2019

Grote kamers, schoon, vriendelijk personeel en geweldig uitzicht op zee. We hebben 4 dagen genoten in dit hotel. Misschien een beetje ver van het centrum, maar goed aan te rijden. Heel behulpzaam ook met info en boeken van uitstapjes.

Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Departure12641853555
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LagoonBeachTeam, Guest Relations Manager van Lagoon Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 februari 2019

Good Afternoon Departure12641853555

Thank you for taking the time to review your recent stay with us at Lagoon Beach Hotel and Spa, We do appreciate it.

We are thrilled that your stay was Pleasant, Enjoyable and Memorable, We look forward to Welcoming you back in the near future.

Warm Regards
Aaron-Guest Relations Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2019 via mobiele applicatie

Hotel ligt ver buiten het centrum en je moet nog zeker 20 min met een taxi om naar bv het waterfront te gaan. Boek een kamer met zeelucht anders zit je aan een doorgaande weg met spoorlijn. De kamer was gerenoveerd maar om zijn Afrikaans ..

De safe staat los in de kast geen kleren hangers aanwezig en een tikkende waterleiding tijdens het douchen. Tijdens mij verblijf viel een aantal keren de spanning uit maar daar zijn ze op voorbereid met een eigen generator.

Voor zakenreis acceptabel voor 1 of 2 nachten Prive kan je beter in het centrum boeken.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 440renep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LagoonBeachTeam, Guest Relations Manager van Lagoon Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2019

Good Afternoon 440renep

Thank you for taking the time to review your stay with us at Lagoon Beach Hotel and Spa, We do appreciate it.

We do apologize for the inconvenience with regards to the Power outage, This unfortunately was and is out of our hands, the Power supply for South Africa has implemented Load Shedding ( Strategic Power outages) across South Africa in the aim to repair a few units that have been damaged over the years, this effects not only the Hotel but also the rest of Cape Town and South Africa, Yes we do have a Generator which does provide electricity and lights throughout the hotel, Unfortunately once the Generator is active the Air Conditioning units in the Hotel are out of operation.

We trust that in the Future We will be able to Welcome you back.

Warm Regards
Aaron-Guest Relations Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2018

Door zijn ligging buiten het centrum heb je een mooi uitzicht op de tafelberg. Dit is meteen de grootste troef van het hotel waaraan ook een stevig prijskaartje hangt.

De kamer was zeer ruim, maar als je in detail ging kijken zag je hier en daar toch enkele zaken die verouderd waren en voor de prijs niet zouden mogen.

Als je niet per se het uitzicht wil hebben, zijn er zeker prijs/kwaliteit betere alternatieven te vinden.

Datum van verblijf: september 2018
Bedank J1726TTnathalies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LagoonBeachTeam, Guest Relations Manager van Lagoon Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2018

Good Morning Nathalie S

Thank you for the review posted on TA, and for providing us feedback from your recent stay with us at Lagoon Beach Hotel and Spa, We do appreciate it.
We trust that in the future we will be able to Welcome you back, We look forward to Welcoming you back.

Warm Regards
Aaron-Guest Relations Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2018 via mobiele applicatie

Alle foto’s op de websites zijn puur foto shop! In de verte niet vergelijkbaar. Het is een en al vergane glorie en eerder 1 ster waardig.
Een typisch uitgaans bar waar ook s ochtends alle sporen van vettigheid en gedoe zichtbaar waren. In de avond prostituees aanwezig ..
wij hebben er geen woorden voor.. het was een zeer negatieve ervaring, we vonden het een vuil stinkend en verloederd hotel.
Jammer voor de mensen die er misschien hun werk en ziel insteken ... maar het is echt niet wat je zoekt in Kaapstad!

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank 257claras
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken