Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 07:00 - 19:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Grand Canyon Skywalk te ontdekken
vanaf 56,00 US$
Meer info
vanaf 118,19 US$
Meer info
vanaf 124,00 US$
Meer info
vanaf 563,99 US$
Meer info
Beoordelingen (4.936)
Beoordelingen filteren
4.936 resultaten
Waardering van reizigers
1.764
1.072
654
508
938
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.764
1.072
654
508
938
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.936 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2019 via mobiele applicatie

Wij hadden een dag met GRAND CANYON WEST RIM ADVENTURE geboekt.
En heb niet de negatieve ervaring die ik bij veel andere zie.
Sterker nog tijdens onze tour zouden we hier ook komen en onze gids regelde alles zodat we geen wachtrij hadden en zo door konden, ik ben alleen op de walk geweest en mijn vrouw stond buiten.
Ik vond het geweldig en hebben niet die giga bedragen betaald die andere moesten betalen,maar die zijn via de verkeerde organisatie gegaan.
Aanrader voor je Bucket list

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Euerw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandCanyonSkywalk, Marketing Specialist van Grand Canyon Skywalk, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2019

Euerw,

Thank you for walking the Grand Canyon Skywalk. We're happy to hear you enjoyed the experience and the views.

We appreciate your kind words.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2019 via mobiele applicatie

Na een lange rit rijden en parkeergeld te moeten betalen moet je eerst nog een bus ticket van $60,- pp betalen om bij de Grand Canyon zelf te komen. Het uitzicht is prachtig! Er staan bijna geen hekken wat ik persoonlijk gevaarlijk vind. De skywalk kan je naar beneden kijken en zie je de afgrond. Persoonlijk vond ik het overbodig om deze (natuurlijk ook weer voor extra geld) te bezoeken. Het heeft geen toegevoegde waarde. Op de skywalk mag je geen telefoon of fototoestel mee omdat er geen foto’s gemaakt mogen worden.

Datum van activiteit: juni 2019
4  Bedank kikischut
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 mei 2018 via mobiele applicatie

Gisteren deze tocht gemaakt. Eind gereden vanuit LasVegas en heeft hoop geld gekost. Was teleurstellend en geldklopperij! Gewoon niet doen!

Datum van activiteit: mei 2018
2  Bedank leniea2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2017

Bespaar je het geld daar kun je veel andere leuke dingen voor doen. Allereerst moet je naar deze uithoek toe reizen. Vervolgens betaal je 71 dollar om met een bus naar 3 haltes te worden gebracht: een ranch, de skywalk en guano overview point.
Het gaat natuurlijk om de skywalk. Hier mag je op lopen als je al je spullen inclusief fototoestel in een kluisje hebt gestopt; en ja dit wordt met poortjes en fouilleren gecontrolleerd. Vervolgens kun je een persoonlijke fotograaf krijgen die veel foto's maakt en die weer voor 65 dollar te koop zijn. De Skywalk ligt ook nog eens vol matten zodat je maar voor de helft door het glas naar beneden kunt kijken.
Voor 50 dollar kun je ook naar alle 3 de haltes maar dan mag je niet de skywalk op.
Ik vond het één grote toeristen val en heb spijt dat ik er naar toe ben gegaan. Zonde van mijn geld.

Datum van activiteit: augustus 2017
6  Bedank Antoinette S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij deden de Skywalk als onderdeel van de helicopter tour. De Skywalk op zichzelf is mooi maar in verhouding tot de aparte ticketprijzen behoorlijk duur. Je mag geen foto's nemen, die moet je namelijk kopen voor $16 per stuk en het eten dat in de prijs zit is echt vreselijk. Je kunt daarnaast wel andere gerechten kiezen die je moet betalen en die zijn wel lekker.

Datum van activiteit: juli 2017
2  Bedank H1950RArichards
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken