Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontbijt”
Beoordeling van The Avocado Factory

The Avocado Factory
Geclassificeerd als nr. 54 van 445 Restaurants in Canggu
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 1 US$ - 5 US$
Gegevens restaurant
19 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Broodje met avocado, champignons, noten en poached egg was lekker alleen Smoothie bowl was te waterig en ook veel te prijzig. Te duur ontbijt voor wat je krijgt.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank 862missp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (407)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 407 beoordelingen

29 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor mij het perfecte ontbijt/ lunchtentje, alles met avocado! Ook nog is super mooi opgediend allemaal. Als je hierheen gaat zeker de avocado latte proberen. Heerlijke, aparte smaak!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Sannew98
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
avocadofactorybali, Manager van The Avocado Factory, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2020

Hi Sannew98,

So glad to read this review! Thank you for recommending our food and drinks, especially our most-loved Avo Latte. We hope to have you back soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2019 beoordeeld

Gezellig hip tentje met super lekker eten en goede koffie! Zeker een aanrader voor avocado liefhebbers. Morgen ga ik hier zeker nog een keer lunchen

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Ninaligtenb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk menu, mooi opgemaakte borden, goedvullende en niet te vergeten healty food. Leuke tent! Oh vergeet ook de fantastische juices niet!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank SnnV1990
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frank93413, Manager van The Avocado Factory, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2019

Than you! We are very happy you enjoyed your visit and look forward to welcoming you back in the future. I will pass your comments on to the team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2018 beoordeeld

Dit viel tegen. Als avocado liefhebber wil je hier natuurlijk naartoe, maar dat is het niet waard. Veel betere andere tentjes in Canggu waar de avocado in de gerechten beter tot zijn recht komt. Wel een hele mooie view over de rijstvelden!

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lizzybastiaansen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vacation13841151014, Manager van The Avocado Factory, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2019

Hi lizzybastiaansen,

We’re sorry to hear that your experience didn’t met your expectation. Thanks for bringing this to our attention. We serve hundreds of customers each week and as you can see from other reviews, the feedback is usually complimentary.
We hope you will give us another chance in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Avocado Factory bekeken, bekeken ook

 

In The Avocado Factory geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding