Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Echt een aanrader voor iedere foodie om hier langs te gaan als je in Canggu bent!”
Beoordeling van Made's Banana Flour Company

Made's Banana Flour Company
Geclassificeerd als nr. 1 van 13 Dessert in Canggu
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 1 US$ - 5 US$
Gegevens restaurant
18 maart 2020 beoordeeld

Super gezond, duurzaam en vernieuwend. De mannen van Made's Banana Flour Company hebben een goed verhaal en een uniek product. Namelijk: alles gemaakt van banaan! De bakkerij is klein en alle producten super hand made. Echt een aanrader voor iedere foodie om hier langs te gaan als je in Canggu bent. Tip: neem naast je brood/pancakes een iced-coffee met kokos melk!

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Cvdassem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (337)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 337 beoordelingen

27 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eigenaar is gepassioneerd. Cappuccino was heerlijk. Alle vermeende goede eigenschappen van bananendeeg geloof ik wel.
Maar croissant was een hoopje nat deeg. Lag de hele dag zwaar op de maag. Geen lekker gevoel.
Echt onvergelijkbaar met een echte croissant.
Leuke ervaring maar dit was eenmalig.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Martin1906
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk ontbijt, niet veel keus maar wat ze hebben smaakt verrukkelijk! Heel veel lekkernij voor tussendoor. Mooi concept! Leuk even met de manager gesproken te hebben. :)

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Kiki V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vooral de lemon curd merengue taart was geweldig! Ook de croissants smaken fantastisch en alles is glutenvrij!! Een must eat in Canggu!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank 824jensr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Made S, General Manager van Made's Banana Flour Company, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2017

Thank you! We are so proud of our croissants and are glad you enjoyed them!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerst dachten we zomaar een wafel te eten. Later ontdekte we dat deze bakkerij alles maakt met Glutenvrij bananendeeg . Heerlijk om een keer te eten. Super leuk om het team met veel passie over hun producten te horen vertellen. Succes met de uitrol van dit concept.

Datum van bezoek: augustus 2017
2  Bedank 751margrietw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Made S, General Manager van Made's Banana Flour Company, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2017

Thank you so much for your review! We love what we do and we're so happy to hear you loved our products!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Made's Banana Flour Company bekeken, bekeken ook

 

In Made's Banana Flour Company geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding