Wij verbleven hier 4 nachten. Wij hadden 5 nachten geboekt, maar door een fout van ons zelf hadden wij per ongeluk 1 nacht teveel geboekt. Wij hebben dit bij het boeken direct aangegeven maar hiervoor werd geen restitutie verleend. Wij waren met 4 kamers, en checkte dus bijna 24 uur later in dan onze originele aankomst datum. Toch konden wij niet gelijk op onze kamers want die moesten eerst gecheckt worden of het wel schoon was. Tamarindo is een leuk stadje met lekkere restaurantjes.
Het hotel heeft een mooi uitzicht over de oceaan, toch was het niet geweldig voor ons door de volgende punten:
- de kamers waren niet schoon, in de handdoeken zaten hele vieze vlekken en de vloer was niet proper.
- bij aankomst in onze kamer vonden wij medicijnen van onze vorige gast, plus een flesje bodylotion dat lekte over de vloer.
- het heeft 3 dagen geduurd voordat eindelijk iemand naar de minibar kwam kijken
- het ontbijt is zeer simpel. Alleen wat toast, jam, kaas, ei en fruit. Zelfs met kerst werd er niks uitgebreids geserveerd als pannenkoek, wafels etc. Ook moest er regelmatig gevraagd worden om dingen aan te vullen. Dit duurde erg lang.
- receptie medewerkers zijn niet behulpzaam. Ze geven je de informatie en laten je daarna aan je lot over. Ook spreken ze haast geen Engels.
Esplendor tamarindo, jullie hebben de ingrediënten in huis, maar jullie weten het niet tot een goed einde te brengen. Het had zo goed kunnen zijn.