Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 18:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Goede duikschool!

2 duiken gedaan op 1 ochtend. Andy is lekker direct en heeft een goede balans tussen grapjes maken ... meer lezen

Beoordeeld op 11 maart 2020
nicolettes88
Geweldige ochtend

Vanochtend wezen duiken met Andy... oftewel ‘pamper diving’. Alles wordt namelijk voor je gedaan ... meer lezen

Beoordeeld op 2 augustus 2019
71vab
,
Noord-Brabant, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 239 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Playa Samara
vanaf 56,00 US$
Meer info
vanaf 57,70 US$
Meer info
vanaf 54,49 US$
Meer info
vanaf 39,00 US$
Meer info
Beoordelingen (239)
Beoordelingen filteren
239 resultaten
Waardering van reizigers
210
20
1
5
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
210
20
1
5
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 239 beoordelingen
Beoordeeld op 11 maart 2020

2 duiken gedaan op 1 ochtend. Andy is lekker direct en heeft een goede balans tussen grapjes maken en serieus duiken. De duiktrip wordt volledig verzorgd en hij begeleidt je erg goed tijdens het duiken als je nog niet zo ervaren bent. Het zicht bij ons was vanwege de troebelheid van het water helaas wat minder maar desondanks toch mooie vissen, zeesterren en koraal gezien. Deze duikschool is een aanrader maar reserveer op tijd want er zijn maar 4 plekken op de boot. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht.

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank nicolettes88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2019

Een bijzondere duikervaring in Samara. Andy maakt er een feestje van en zorgt er voor dat je het naar je zin hebt. Het zicht onder water was erg slecht bij ons en relatief weinig dieren gezien. Wel een haai van 3 meter!

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank KeesWillemsen88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2019 via mobiele applicatie

Vanochtend wezen duiken met Andy... oftewel ‘pamper diving’. Alles wordt namelijk voor je gedaan. Je hoeft alleen maar te genieten. En dat hebben we gedaan. Genoten van het uitzicht boven water en onder water. Andy neemt de tijd en zorgt ervoor dat het vanaf moment 1 gezellig is, maar wel professioneel. Hij neemt de tijd en houdt daarbij niet de klok in de gaten. Wat een verademing... alles rustig aan en genieten staat voorop.

De bootduik was fantastisch. Het zicht was prima en het water lekker warm. Tussen de eerste en tweede duik krijg je lekkere snack en verzorgt Andy voor de entertainment. Helaas tijdens de tweede duik geen haaien gezien, maar wel veel andere soorten vis. Een hele grote groep vissen, tonijn, zee-egel, veel kleine visjes, maar de Kogelvis (Blowfish) en de zeesterren blijven favoriet. Er waren ontzettend veel zeesterren. Het koraal is ongelofelijk.... we hebben genoten en genieten nu nog na...
De stroming viel heel erg mee. Was vooral leuk om een beetje mee te spelen. Onder water ook nog gelachen.
Andy neemt veel foto’s onder water en die worden opgestuurd. Dat is toch wel super vet...

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank 71vab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 25 maart 2019

Het was geweldig om met Andy in de Stille Oceaan te duiken.
Hij zorgt echt voor alles, je hoeft alleen maar te duiken.
Zeer mooie duikspots in Samara, en geen andere duikers in de buurt.
Als u Andy wilt boeken, kunt u rechtstreeks contact opnemen met hem, u hoeft niet te boeken bij het informatiecentrum. . Andy zal altijd zijn mails beantwoorden.

Bedank Gerard B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
AndrewC8061, Owner van Andy's Diving Costa Rica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2019

Hey Gerard

Thanks fort a great trip with you. We are so glad you had a fantastic time and loved the diving and the service. Yes you are so right if you email us direct we will always respond. Looking forward too you coming back

Andy

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2019

Goede gids, kent zijn locaties goed. Hebben tussen de duik ook een bultrug gezien met 2 jongen.
Verzorgt alles zodat je zelf niets meer moet doen.

Heeft wel maar 4 plaatsen, dus vroeg reserveren.

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank A-Kimberly89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AndrewC8061, Owner van Andy's Diving Costa Rica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2019

Hey Kimberley

Thanks for a great trip and so glad you had a great time. Yes that was awesome to get the humpbacks in between dives. Looking forward too diving with you again

Andy

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken