Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Shanghai
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.952)
Beoordelingen filteren
1.956 resultaten
Waardering van reizigers
1.058
649
175
46
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.058
649
175
46
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.956 beoordelingen
Beoordeeld op 22 januari 2016 via mobiele applicatie

Heb dit hotel gekozen ivm de locatie direct aan metro lijn 10 Yuan garden geweldig. Op loopafstand van de bund. Hotel heeft goede voorzieningen en ontbijt goed verzorgd. Diner restaurant prijs kwaliteit niet helemaal in verhouding. Kamer groot ruim, temperatuur was wat minder te regelen voldeed niet en water druk zeer slecht lang wachten op wa water etc. Douche in het bad dat kan maar dan een goede douchekop dat verwacht ik in een hotel als deze. Internet redelijk snel voor China

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Edwin v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 november 2015

Het hotel ligt naast de Yu tuinen en naast een halte van metrolijn 10. Winkelstraat East Nanjing Road is tien minuten lopen, de Bund een kwartiertje. De hotelbar op de bovenste verdieping heeft vaak live muziek en is gezellig. Vanuit de bar kun je ook het dakterras op met een fantastisch uitzicht op Pudong. Toen wij er waren werd er op het dak niet bediend, maar het leek alsof dat bij warmer weer wel gebeurt. De kamers zijn ruim en de bedden erg comfortabel. Het is duidelijk een grote-keten hotel dus de inrichting is niet heel spannend, maar ik vond het een prima uitvalsbasis om de stad te verkennen.

Datum van verblijf: oktober 2015
Bedank AnnemiekevH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lily X, Public Relations Manager van Renaissance Shanghai Yu Garden Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 november 2015
Google-vertaling

Dear guest, Thank you for your encouraging comments on Tripadvisor. It will be a pleasure to share these comments with the entire hotel team. We shall continue to strive further in continuing to improve our guest experience. Thanks again for providing us this valuable feedback. We value your business and look forward to welcoming you back again soon. Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2015

Voor een 6-daags bezoek aan Shanghai hebben wij het Renaissance hotel geboekt. De ligging van het hotel is uitstekend, metrolijn 10 stopt voor de deur en het hotel is op loopafstand van de Bund. Wij verbleven met 3 personen in 1 kamer met 2 tweepersoonsbedden en kregen de beschikking over een grotere kamer, dit vond ik erg netjes. Daarnaast was de kamer netjes en ruim opgezet, waardoor wij optimaal van ons verblijf hebben genoten.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kimberly E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lily X, Public Relations Manager van Renaissance Shanghai Yu Garden Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2015
Google-vertaling

Dear guest, Thank you for your encouraging comments on Tripadvisor. It will be a pleasure to share these comments with the entire hotel team. We shall continue to strive further in continuing to improve our guest experience. Thanks again for providing us this valuable feedback. We value your business and look forward to welcoming you back again soon. Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2015 via mobiele applicatie

Ligt op een prima plek, vlak bij de yuyuan gardens. Loopafstand van de Bund. Metrostation voor de deur. Uitzicht vanuit de kamers is prachtig. Mooie ruime hotelkamers met supermooie badkamer. Goede bedden! Ontbijt is zeer uitgebreid, wel erg druk. Het zwembad vonden we wat minder, ziet er op de plaatjes mooier uit. Geen sauna/stoombad. De straat voor het hotel langs is wel heel druk en een taxi erg duur, metro is beter!

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Kevinkamperman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lily X, Public Relations Manager van Renaissance Shanghai Yu Garden Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2015
Google-vertaling

Dear guest, Thank you for your encouraging comments on Tripadvisor. It will be a pleasure to share these comments with the entire hotel team. We shall continue to strive further in continuing to improve our guest experience. Thanks again for providing us this valuable feedback. We value your business and look forward to welcoming you back again soon. Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 23 november 2014

Ik verbleef slechts 1 nacht bij de Ren Yu Garden, maar dankzij het personeel voelde ik me een koning. Het hotel was erg nieuw, alles werkte perfect, de executive lounge was uitstekend en ik koos voor een uitgebreid ontbijt in het restaurant. Dit werd aangeboden als een Marriott Gold-extraatje, maar het is zeker de normale prijs waard als het niet bij je kamer inbegrepen zit. Metro is zeer makkelijk bereikbaar.

Bedank Jon_the_Traveller_CA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Lily X, Public Relations Manager van Renaissance Shanghai Yu Garden Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2014
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your encouraging comments on Tripadvisor. It will be a pleasure to share these comments with the entire hotel team.

We are glad to learn that you had a nice stay here and the overall product & services met your expectations. We shall continue to strive further in continuing to improve our guest experience.

Thanks again for providing us this valuable feedback. We value your business and look forward to welcoming you back again soon.

Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken