Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.046)
Beoordelingen filteren
3.050 resultaten
Waardering van reizigers
1.649
1.043
250
62
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.649
1.043
250
62
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.050 beoordelingen
Beoordeeld op 13 november 2017

Hotel direct in centrum Shanghai. Bezoek aan de bar op de bovenste verdieping zeer de moeite waard. Volledig uitzicht op alle verlichte gebouwen.
Live muziek wat minder. Zitten er vaak naast.
Hotel zoals in het algemeen alle 4/5 sterrenhotels in China prima in orde.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mike C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steve F, General Manager van Radisson Blu Hotel Shanghai New World, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2017
Google-vertaling

Dear Mike,

Many thanks for your positive review regarding hotel location and Sky Dome Bar , I will share with the team.

We look forward to welcoming you back.

Best

Steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2017

Het Radisson blue hotel ligt midden in het centrum van Shanghai met de ingang aan de zijnde van Peoples square waar elke avond wel iets door de lokale bevolking wordt ondernomen. Direct naast het hotel bevindt zich het Madame Tussaud en de locale "bijenkorf" is vanuit het hotel bereikbaar.
Het hotel heeft ruime kamers. Het ontbijt buffet wordt elke morgen geserveerd op de tweede verdieping met uitzicht op de ontwakende stad en peoples square.
Het zwembad is vrij groot en ideaal wanneer je na een lange intercontinentale vlucht even wilt acclimatiseren met de mogelijkheid om gebruik te maken van de jacuzzi die in het zwembad overloopt.
In de omgeving zijn tal van bekende fast-food restaurants gevestigd maar ook tal van 5 sterren hotels die veelal ook diner in buffet vorm serveren.
Probeer een keer het vlakbij gelegen Marriot hotel ( er zijn er 2 vlakbij) waar ergens bovenin ( ik meen op 38e verdieping) elke avond n heerlijk buffet met ongekende keuze wordt geserveerd.

Kamertip: Vanaf de hogere verdiepingen een Imponerend uitzicht over de stad
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank snaveltje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steve F, General Manager van Radisson Blu Hotel Shanghai New World, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Many thanks for the great review you gave us!

We look forward to welcoming you back.

Best

Steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2017

De lift naar de 45ste etage genomen. In het restaurant een pot thee besteld, zittend aan het raam. De skyline van Shanghai komt vanzelf in beeld, het restaurant draait namelijk langzaam rond. Ideaal om even helemaal uit te rusten. De high tea zag er bijzonder smakelijk uit, volgende keer proberen

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Service
Bedank SiebeDeVries
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steve F, General Manager van Radisson Blu Hotel Shanghai New World, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thanks very much for your tripadvisor review it is greatly appreciated. We are pleased to hear that you enjoyed the hotel rooms, location and staff service, I will share with the team.

We look forward to welcoming you back.

Best regards

Steve Finlayson
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2014

Heel goed hotel, uitgebreid ontbijt, goed bed, voor herhaling vatbaar hebben dit hotel geboekt voor een rondreis door China, de verlichting van de skyline gaat uit om 10:00 , mooie bar op bovenste verdiep

Kamertip: Als je een kamer hebt die niet hoog is ,heb je veel straatlawaai, de Chinezen toeteren namelijk constant
Datum van verblijf: oktober 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dominique389
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Clive M, General Manager van Radisson Blu Hotel Shanghai New World, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2014
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review Radisson Blu Hotel Shanghai New World.

I am very pleased to hear that you enjoyed your stay with us and found our bed and breakfast very good. I also appreciate your status as a regular guest. I am delighted that you have experienced our Sky Dome Bar on the 47th floor with panoramic views of the amazing Shanghai skyline.

Again, thank you for your positive review and I look forward to welcoming you back on your next trip.

Warmest regards

Clive Murray
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2013

Zelden zo'n goed hotel gehad. Ruime Superior room, luxe badkamer. Uitstekende service.
Hotel ligt zeer centraal in Shanghai. Alle bezienswaardigheden zijn vanuit hotel makkelijk te bereiken. Dichtbij shopping centrum.Vriendelijk en behulpzame staf. Als ik morgen weer naar Shanghai moet zal ik hier zeker boeken

Datum van verblijf: juni 2013
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank elisabeth m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken