Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.770)
Beoordelingen filteren
7.770 resultaten
Waardering van reizigers
6.350
1.083
217
69
51
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
6.350
1.083
217
69
51
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 7.770 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2016 via mobiele applicatie

Op uitnodiging van een business partner op bezoek bij een van de grootste conferenties over 'Cloud Innovatie' ter wereld.

De incheck verliep er soepel, geen lange formulieren invullen, maar snel de borg betalen en daarna snel de sleutel krijgen. De koffers werden ook netjes direct naar de kamer gebracht.

De kamer zelf is van alle gemakken voorzien. Mijn kamer had uitzicht op de rivier en dat kan ik van harte aanbevelen. De kamer heeft een geweldige badkamer met een heerlijk ligbad en een mooie stortdouche. Ook beschikt de badkamer over een tweetal schitterende ronde spiegels. Verder is overal aan gedacht. Van tandenborstel tot aan scheergerij. Echt heel compleet.

Het bed is heerlijk. De gordijnen gaan automatisch open en dicht. De minibar is prima gevuld en je kunt via roomservice bestellen wat je nodig denkt te hebben. Verder is een strijkplank en ijzer aanwezig. Ook de kluis werkt netjes en eenvoudig.

Wat opvalt is dat de WiFi door het hele hotel prima werkt. Je hoeft niet telkens opnieuw in te loggen. Een verademing!!

De sportschool is compleet en netjes. Keurige ontvangst bij de balie. Je wordt netjes begeleid en krijgt een flesje water en handdoek. Ook de sauna is heerlijk evenals de steamroom. Overal zijn handdoeken en extra water om te drinken aanwezig. Het zwembad is schoon en keurig verzorgd. De bedjes naast het zwembad zijn voorzien van alle gemakken. Je voelt je echt gast.

Het ontbijt is een bijzondere ervaring. Diverse mogelijkheden om ter plekke gerechten voor je te laten klaarmaken. Van omeletten tot aan wokgerechten, fruit in alle maten en vormen een echte overdaad. Je ziet echt elke dag naar uit. Ook het personeel is bijzondere behulpzaam en vriendelijk.

Op de 36e verdieping een schitterend restaurant en bar met mooi uitzicht op rivier. Diverse restaurants in het hotel met heerlijke gerechten.

Al met al een aanbeveling van top niveau waardig. Dit hotel komt binnen in mijn persoonlijke top tien!!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank DennisdeGraaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stella G, Manager van Pudong Shangri-La, East Shanghai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2016
Google-vertaling

Dear DennisdeGraaf,

Thank you for choosing the Pudong Shangri-La for your recent visit to Shanghai. As a frequent traveler and reviewer on Trip Advisor I appreciate you taking the time to write your review. I am delighted to hear that you had a pleasant stay with us.

I look forward to opportunity to welcome you back very soon to the Pudong Shangri-La.

Warmest Regards,


Stella Gu
Director of Communications

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2016

Dit hotel kent een oud deel met kamers met uitzicht over de rivier en op de bund (er ligt zelfs een verrekijker klaar) en een nieuw deel met naar mijn mening mooiere kamers. Het is een hotel in de topklasse, maar daarin nog goed betaalbaar en met een uitstekende prijs orestatie verhouding en waanzinnige geweldadig aandoende service. Alleen de speciale eigen geur in de Shangri-La hotels doet al veel. De lobby is een prima plaats van rust. De ligging van het hotel, middenin het toeristische centrum van Pudong aan de rivier is uitstekend. Veel restaurants in de omgeving. De lunch (buffet) is fenomenaal en op de 37e etage is een bar en excellent restaurant. Kortom zoals je begrijpt wij komen heel graag in Shangri-La hotels waaronder deze.

Kamertip: Prijzig 5 star) maar value. Prima ligging.
Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank thei52a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter C, General Manager van Pudong Shangri-La, East Shanghai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2016
Google-vertaling

Dear Theo d

Thank you for choosing the Pudong Shangri-La for your visit to Shanghai. As a frequent traveler I appreciate you taking the time to write your review on Trip Advisor. I am thrilled you had a great stay with us and enjoyed our wonderful and convenient location and also our restaurants and bars.

Thank you again for your wonderful feedback and I look forward to welcoming you back to the Pudong Shangri-La.

Warmest Regards,

Peter Clarke
Area General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 april 2015 via mobiele applicatie

Geweldig hotel in het hart van het financiële centrum. Prachtig uitzicht over de Bund. Eten ook goed zeg. Geweldig ontbijt restaurant met diverse live cooking counters (westers, Italiaans, Chinees, Maleisisch, etc.
Geweldig!
Kamers mogen er zijn. Warm aangekleed, ruim en alles voorhanden voor zowel de zakenreiziger als vakantievierder / toerist.

Datum van verblijf: oktober 2014
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank HdeRooij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter C, General Manager van Pudong Shangri-La, East Shanghai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2015
Google-vertaling

Dear HdeRooij

Thank you for choosing the Pudong Shangri-La for your recent visit to Shanghai. As a Contributor I also appreciate you taking the time to review us on Trip Advisor. I am delighted you had a great stay with us and very much enjoyed the magnificent views and great food choices available.

I do hope we have the opportunity to welcome you back to the Pudong Shangri-La in the very near future.

Warmest Regards,

Peter Clarke
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2014

Een geweldig hotel. Ligt in het centrum, vanuit hier kun je erg goed Shanghai bezoeken. het hotel bied luxe en vooral erg veel service. Kamer is netjes en complete. Het ontbijt is bijna over de top. Alle werelddelen zijn wel aanwezig

Datum van verblijf: juni 2014
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JeffV448
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stella G, Director of Communications van Pudong Shangri-La, East Shanghai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2014
Google-vertaling

Dear Jeff V,

Thank you for choosing the Pudong Shangri-La Hotel for you recent visit to Shanghai. I do appreciate you taking the time to review us on Trip Advisor. I am delighted that you loved our hotel and had a great stay with us. Thank you for your comments regarding our convenient location, service and breakfast in Yi Cafe.

I hope we have the opportunity to welcome you back on a future visit.

Warmest Regards,


Stella Gu
Director of Communications

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2014

Een uitstekend hotel midden in het hart van Pudong tegenover de Bunt. Mooie ruime kamers, schoon en een haast over the top ontbijt. De service is uitermate goed en het personeel zeer vriendelijk. Het ligt direct naast een groot winkelcentrum met veel goede restaurants en (wel dure) winkels. Voor Chinese maatstaven is het hotel wel wat aan de prijs maar voor westerse maatstaven een super prijs/kwaliteit. Gewoon een zeer goed hotel.

Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hansp394
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter C, General Manager van Pudong Shangri-La, East Shanghai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2014
Google-vertaling

Dear Hans P,

Thank you for choosing the Pudong Shangri-La Hotel again for your return visit to Shanghai. I really appreciate you taking the time to review us on Trip Advisor. I am delighted you had an excellent stay and I appreciate your comments on the overall experience and location of our hotel here. I look forward to welcoming you back to the Pudong Shangri-La in the near future.


Warmest Regards,

Peter Clarke,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken