Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.257)
Beoordelingen filteren
4.257 resultaten
Waardering van reizigers
3.752
397
67
23
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.752
397
67
23
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.257 beoordelingen
Beoordeeld op 15 mei 2018 via mobiele applicatie

Het hotel ligt op een prachtige locatie aan de bund uitkijkend op Pudong. De kamers zijn klassiek en erg mooi. Als je geen uitzicht hebt op de pudong kijk je tegen een muur aan. Prijzen voor drank in de restaurants zijn erg hoog. Het dakterras is spectaculair en heeft heel vriendelijk personeel

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank s2etz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PCE_MarCom, Public Relations Manager van Fairmont Peace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2018
Google-vertaling

Dear s2etz,

On behalf of our entire team, we wish to sincerely thank you for taking the time to share your wonderful comments on your recent stay with us.

It is delighted to read that our fantastic view, staff and interior decoration left such a lasting memorable experience in Shanghai.

We do hope we will have the pleasure to welcome you back to the Fairmont Peace Hotel when you visit the city soon again!

Kindest regard,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2017

Super! Als Fairmont Gold member hadden we een "once in a lifetime experience". Werkelijk niks wordt aan het toeval overgelaten. Ik voelde mij als een koningin tijdens mijn verblijf. Ik houd van rust tijdens de maaltijden en dat vind je absoluut als Fairmont Gold member, o.a in de Jasmine Lounge tijdens het ontbijt waar je geweldig vriendelijk ontva,ge, wordt door Diane Chen, de manager, maar evenzeer was ik aangenaam verrast door de Nederlandse Joyce, die ons maar al te graag de vers klaargemaakte zalm en zeebaars wilde laten proeven. HEERLIJK! In de lobby beneden staat er ook een geweldige kerel genaamd Harrisson, Een Australische grapjas die echt een meerwaarde is voor het hotel omdat hij je graag te woord staat bij eender welke vraag. Hij is werkelijk van bijna alles wat zich in het "actieve leven" in Shanghai afspeelt, op de hoogte. Zoek hem echter niet in de voormiddag in het hotel : hij werkt steeds vanaf de namiddag (gezien hij steeds naarstig op zoek dient te gaan naar nieuwe tips voor de klanten. Vooral 's Avonds ) Je voelt dat de sfeer tussen de collega's onderling ook heel goed zit en als je dus eens wil proeven van een ongekende luxe en verwennerij is dit hotel een absolute must met trouwens zijn uitstekende ligging, vlakbij the bund.

Kamertip: Zelfs de "standaardtalen" is buiten standaard!
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank PeggyB1767
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fairmont_Peace-Mgr, Manager van Fairmont Peace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2017
Google-vertaling

Dear Peggy,

I wish to thank you so much for sharing your excellent feedback on your recent experience at the Fairmont Peace Hotel.

I am thrilled to read that our colleagues, Diane, Joyce and Harrison helped to ensure you had an enjoyable and memorable stay with us and that they made you feel special!

We do hope that should you visit Shanghai again, you will once again choose the Fairmont Peace Hotel as your home away from home.

Kindest regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2012

Wij verbleven hier 3 nachten. Het hotel ligt prachtig centraal aan de Bund. De kamers zijn ruim en van alles voorzien. ( helaas is Wi-Fi niet inbegrepen). Wij arriveerden vroeg in de morgen en konden gelijk inchecken. De conciërge helpt graag met het zoeken van dagtrips en het vinden van een taxi. Vanaf ontbijtzaal uitzicht op de Bund met Belltower. Koffieshop met allerlei broodjes en lekkernijen in het hotel.

Datum van verblijf: januari 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Arent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 5 september 2011

Wij hebben dit hotel voor de tweede keer bezocht en hadden weer een geweldig verblijf.
Ik denk dat ze het meest comfortabele bed hebben waarin we ooit hebben geslapen.
Wij hadden een jetlag en het was de perfecte plek om te gaan eten en slapen.
Ontbijt is fantastisch met een uitzicht op de Bund en de rivier, en goddelijk eten.

Bedank bluekakariki
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 7 maart 2011

We kwamen aan bij het hotel 's avonds laat en werden door een aantal fantastische butlers begroet, kregen eten en drinken aangeboden en checkten allemaal op een gemakkelijke manier in.
De kamers zijn zo luxe ingericht en bieden een pot koffie, wat ik zeker gewaardeerd heb.
Het personeel was er altijd om te helpen en kwamen binnen een minuut nadat we dat hadden gevraagd naar de kamer voor advies of hulp.
Het eigenlijke hotel is een stukje geschiedenis liefdevol gerestaureerd wat zeer ongebruikelijk is voor China maar echt door ons gewaardeerd.
Het is in een geweldige locatie direct aan de overkant van de Bund en in één van de belangrijkste winkelstraten van Shanghai, dit gezegd hebbende je zou het niet zeggen zodra je door de deuren van het Peace Hotel stapt aangezien het rustig en zeer privé is.
Samenvatting, kon geen geweldigere en behulpzamere groep mensen hebben die daar werken en we zijn alweer aan het sparen om er weer heen te gaan!

Bedank kazzyvege
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken