Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.338)
Beoordelingen filteren
2.338 resultaten
Waardering van reizigers
1.624
517
115
43
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.624
517
115
43
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.338 beoordelingen
Beoordeeld op 29 oktober 2018

Top hotel op top locatie! Met zeker aan de deur en lobby uitermate vriendelijk personeel. Ik zat op de 18e etage en had een pracht uitzicht op de kleurrijke en levendige Bund. Veel goede restaurants mar ook de Nanjing street op loopafstand. Aanrader.

Kamertip: Vraag om Bund zicht en hoog....
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank PaulHendriks1960
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
elaineli2017, 销售总监 van Les Suites Orient, Bund Shanghai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2018
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you for your support.
We will continue our efforts to provide high quality service and perfect facilities for each guest, so that guests will feel at home and experience.Looking forward to your coming again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2017

Dit hotel biedt alle luxe aan. Zeer mooie kamers met uitstekende bedden. Mooie badkamer met alle mogelijke toiletartikelen. Ontbijtkeuze is ruim en de ontbijtruimte is mooi. het hotel is ideaal gelegen aan de Bund.

Kamertip: vraag een kamer met zicht op de Bund
Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bernard0808
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CEOofLSO, CEO van Les Suites Orient, Bund Shanghai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 november 2017
Google-vertaling

We are happy to note that you enjoyed your stay with us and that you like our facilities and enjoyed our breakfast.

We look forward to welcome you back to Les Suites Orient.

Best Wishes.
David

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2017 via mobiele applicatie

Wij boekten een suite voor 2 personen die (inclusief ontbijt) slechts euro 120,-- moest kosten. Het hotel ligt op een top locatie, in het centrum. Kamers zijn zeer ruim en luxe uitgevoerd. Het hele hotel heeft een chique uitstraling. Personeel is zeer attent. Ontbijt sfeervol en zeer uitgebreid. Perfecte overnachting in Shanghai!

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Mark-Frank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
davidlow2017, Chief Executive Officer van Les Suites Orient, Bund Shanghai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2017
Google-vertaling

We thank you very much for your comments of your stay with us recently. We look forward to welcome you back again in the near future.
Regards

CEO
David

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2017 via mobiele applicatie

Direct aan de rivier met een geweldig uitzicht. De kamer was niet heel ruim maar wel prima. De niet echt schone ramen geven een geweldig uitzicht op de Bund en Pudong. Ontbijt is geen feestje en de receptie is niet direct achter de kleine ingang. Bij aankomst van meerdere gasten kan dat verwarrend zijn. Pas op als je met de auto komt dat je de pui niet raakt.
Miguel was een plezier aan de receptie.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde alleen
Bedank onderweg1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 3 mei 2017
Google-vertaling

We thank you very much for your comments of your stay with us recently. We look forward to welcome you back again in the near future.
Regards
David

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2014

Les Suites Orient is echte topklasse.
Gelegen op een toplocatie (aan het begin van de Bund) is het hotel bijzonder fraai ingericht : modern design wordt gecombineerd met antieke voorwerpen.
De kamers zijn zeer mooi ingericht, hebben een ruime badkamer met bad en douche en bieden alle comfort. Uitstekende bedden bieden veel slaapcomfort.
Het ontbijt is uitstekend en biedt een ruim assortiment van westerse en Chinese gerechten.
We hebben 's avonds in het hotel gedineerd. De gerechten waren voortreffelijk.
Het bijzonder vriendelijk personeel is zeer behulpzaam.

Meer info over onze reis naar China?
Surf naar http://www.ericmartine.be/CHI/CHIint.html

Kamertip: Hogere veerdiepingen hebben fraai uitzicht op de Bund en de skyline van Pudong.
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ericvandenbempt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken