Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super!”
Beoordeling van El Willy

El Willy
Een tafel reserveren
2
wo 16/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 49 van 18.081 Restaurants in Shanghai
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 35 US$ - 60 US$
Keukens: Spaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht, Grote groepen, Romantisch, Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden
Dineropties: Diner, Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Puxi (binnenstad Shanghai)
14 augustus 2019 beoordeeld

Fantastische locatie met uitzicht op de skyline! We zijn hier met een half voetbalteam wezen eten op uitnodiging van de Nederlandse kok Koen. Wat een geweldige avond met heerlijk eten! In tijden niet zo top gegeten en gedronken. Bedankt toppers!

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Geertveen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (474)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 474 beoordelingen

15 juni 2019 beoordeeld

De gerechtjes waren erg lekker en verrassend. Zeker een aanrader als je in SH bent. We hebben helaas de Nederlandse kok niet gezien. De zalm zoals op foto's te zien is alhoewel het er herkenbaar uitziet, verrassend lekker en smaakte naar meer. Ik las dat er een receptenboek is en dat zou ik erg graag hebben. Het was heerlijk en ook nog eens een redelijke prijs.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank anitahoogendoorn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2018 beoordeeld

Wat een fantastisch restaurant aan de Bund in Shanghai met uitzicht op Pudong. De Nederlandse kok kwam met veel enthousiasme vertellen wat wij gingen eten. Je smaakpapillen worden gestreeld. Hier moet je gegeten hebben als je Shanghai bezoekt.
Als je vraagt naar het receptenboek, kun je het thuis ook nog eens zelf maken.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Multitraveler57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een super restaurant! Fantastische plek aan the Bund met uitzicht over Pudong. Sfeervolle inrichting, vriendelijk personeel. In een week hebben we elWilly 2x bezocht, het is zo lekker eten en nog betaalbaar ook! We hebben alleen maar tapas gegeten met de zalm explosie als topper. Eigenlijk is alles van -goed tot uitstekend -. Leuk voor de weet, er staat een Nederlandse chef-kok in de keuken. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank RemcoV205
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2016 beoordeeld

Dit is mijn favoriet in Shanghai. Kleine gerechtjes met grootse smaak. De kaart wordt regelmatig vernieuwd en elke keer ben ik weer verrast over nieuwe smaken. Ik zit regelmatig even met mijn ogen dicht om de smaken op me te laten inwerken. Echt zo lekker!
Het restaurant is van binnen heel gezellig en naar buiten heb je een prachtig uitzicht over Pudong. Altijd een feest om hier te eten!

Datum van bezoek: januari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank IlseNS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die El Willy bekeken, bekeken ook

 
Shanghai, Shanghai Gewest
Shanghai, Shanghai Gewest
 
Shanghai, Shanghai Gewest
Shanghai, Shanghai Gewest
 

In El Willy geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding